Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину
Разработка рациональных технологий новых кондитерских изделий на основе желатина Developing of rational technologies of new confectionery items on the gelatine basis |
|
Creator |
Яценко, В. М.
Яценко, В. Н. Yatsenko, V. |
|
Subject |
раціональні технології
рациональные технологии rational technologies маршмелоу гумі-мармелад м´яка жувальна карамель желатин маршмелоу гумми-мармелад мягкая жевательная карамель желатин marsh-mellow humе-fruit candy mild masticator candy gelatine |
|
Description |
Автореферат дисертації. Дисертація присвячена проблемі розробки нових кондитерських виробів. В якості структуроутворювача кондитерських виробів використовується желатин. На основі проведеного комплексу досліджень розроблені та науково обгрунтовані раціональні технології та оптимальні рецептурні композиції нових кондитерських виробів: маршмелоу, гумі-мармеладу, м´якої жувальної карамелі. Розроблені математичні моделі оцінки якості кондитерських виробів за комплексними показниками якості, які враховують вимоги Державних стандартів. Автореферат диссертации. Диссертация посвящена проблеме разработки новых кондитерских изделий. В качестве структурообразователя кондитерских изделий используется желатин. На основе проведенного комплекса исследований разработаны и научно обоснованы рациональные технологии и оптимальные рецептурные композиции новых кондитерских изделий: маршмеллоу, гумми-мармелада, мягкой жевательной карамели. Разработаны математические модели оценки качества кондитерских изделий по комплексным показателям качества, которые учитывают требования Государственных стандартов. Author's abstract of the dissertation. The dissertation is devoted to the problem of development of new confectionery products. As a structural confectionery gelatin is used. On the basis of the conducted complex research developed and scientifically based sustainable technologies and optimal prescription composition of new confectionery products: marsh-mellow, rubber-fruit jellies, soft chewing caramel. Mathematical models of evaluation of the quality of confectionery products on integrated quality indicators, which take into account the requirements of State standards. |
|
Date |
2012-06-11T06:20:57Z
2012-06-11T06:20:57Z 2002 |
|
Identifier |
Яценко, В. М. Розробка раціональних технологій нових кондитерських виробів на основі желатину: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / В. М. Яценко. - К.: НУХТ, 2002. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1284 |
|
Language |
uk_UK
|
|