Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози
Методика моделирования процесса промышленной кристаллизации сахарозы The method of modeling the process of industrial crystallization of sucrose |
|
Creator |
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г. Mironchuk, V. Yeshchenko, O. Ещенко, О. А. |
|
Subject |
Багатоступенева кристалізація цукрози, об’єкт технології, параметри об’єкту технології, послідовний зв’язок, зворотний зв’язок.
Многоступенчатая кристаллизация сахарозы, объект технологии, параметры объекта технологии, последовательная связь, обратная связь. Multi-stage crystallization of sucrose, object technology, object technology parameters, serial communication, feedback. |
|
Description |
Процес багатоступеневої кристалізації цукрози розглянуто як об’єкт технології, до якого можна застосовувати математичний рівень абстрагування. Проаналізовано зв’язки між об’єктами та наведено математичний опис передаточних функцій окремих об’єктів.
Процесс многоступенчатой кристаллизации сахарозы рассмотрен как объект технологии, к которому можно применить математический уровень абстрагирования. Проанализированы связи между объектами и приведено описание передаточных функций отдельных объектов. Multistep process of crystallization of sucrose taken up as an object technology, which can be applied mathematical level of abstraction. Analyzed the relationship between objects and a description of the transfer functions of individual objects. |
|
Publisher |
Харчова промисловість – К.: НУХТ, 2009
|
|
Contributor |
Yeshchenko, O.
|
|
Date |
2012-06-11T12:59:57Z
2012-06-11T12:59:57Z 2009 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1311
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 8;с. 87-90
|
|