Запис Детальніше

Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози
Методика моделирования процесса промышленной кристаллизации сахарозы
The method of modeling the process of industrial crystallization of sucrose
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Yeshchenko, O.
Ещенко, О. А.
 
Subject Багатоступенева кристалізація цукрози, об’єкт технології, параметри об’єкту технології, послідовний зв’язок, зворотний зв’язок.
Многоступенчатая кристаллизация сахарозы, объект технологии, параметры объекта технологии, последовательная связь, обратная связь.
Multi-stage crystallization of sucrose, object technology, object technology parameters, serial communication, feedback.
 
Description Процес багатоступеневої кристалізації цукрози розглянуто як об’єкт технології, до якого можна застосовувати математичний рівень абстрагування. Проаналізовано зв’язки між об’єктами та наведено математичний опис передаточних функцій окремих об’єктів.
Процесс многоступенчатой кристаллизации сахарозы рассмотрен как объект технологии, к которому можно применить математический уровень абстрагирования. Проанализированы связи между объектами и приведено описание передаточных функций отдельных объектов.
Multistep process of crystallization of sucrose taken up as an object technology, which can be applied mathematical level of abstraction. Analyzed the relationship between objects and a description of the transfer functions of individual objects.
 
Publisher Харчова промисловість – К.: НУХТ, 2009
 
Contributor Yeshchenko, O.
 
Date 2012-06-11T12:59:57Z
2012-06-11T12:59:57Z
2009
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1311
 
Language uk_UK
 
Relation № 8;с. 87-90