Запис Детальніше

Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формалізація залежності теплофізичних характеристик знежиреного молока від температури і концентрації СЗМЗ
Формализация зависимости теплофизических характеристик обезжиренного молока от температуры и концентрации СОМО
Formalization dependence thermal characteristics skim milk on the temperature and concentration dry low fat dairy
 
Creator Скарбовійчук, О. М.
Скарбовийчук, А. М.
Skarboviychuk, O.
Федоров, В. Г.
Федоров, В. Г.
Fedorov, V.
 
Subject Знежирене молоко, теплофізичні характеристики, емпіричні залежності.
Обезжиренное молоко, теплофизические характеристики, эмпирические зависимости.
Skimmed milk, thermal characteristics, empirical dependence.
 
Description За результатами експериментальних досліджень методами і засобами теплометрії теплофізичних характеристик знежиреного молока на інтервалі температури від 0 до 90 ºС і масової частки сухого знежиреного молочного залишку (СЗМЗ) від 0,092 до 0,5 визначені емпіричні залежності вимірюваних характеристик від температури і концентрації СЗМЗ в досліджуваній сировині.
По результатам экспериментальных исследований методами и средствами теплометрии теплофизических характеристик обезжиренного молока на интервале температуры от 0 до 90 °С и массовой доли сухого обезжиренного молочного остатка (СОМО) от 0,092 до 0,5 определены эмпирические зависимости измеряемых характеристик от температуры и концентрации СОМО в исследуемом сырье.
The empirical functions of thermophysical characteristics of defatted milk were estimated on the basis of heatflowmetric researches. As independent variables stand duty temperature (interval 0 – 90 ºC) and concentration of dry milk residuum (0,092 – 0,5).
 
Date 2012-06-12T10:00:44Z
2012-06-12T10:00:44Z
2011
 
Type Article
 
Identifier "Пищевая наука и технология", Одесса ОНАПТ 2011, № 2 (15) с. 110 – 112.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1324
 
Language other