Запис Детальніше

Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів
Влияние способа подвода подкачек на их распределение и скорость продукта в кипятильных трубках
Influence of way of leading pumpings on their distribution and speed of a product in boiling vacuum-device tubes
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
 
Subject вакуум-апарат
живильний цукровий розчин
масова кристалізація
циркулятор
утфель
кип’ятильні трубки
вакуум-аппарат
питательный сахарный раствор
массовая кристаллизация
циркулятор
утфель
кипятильные трубки
vacuum pan
restorative sugar solution
mass crystallization
circulator
massecuite
boiling tubes
 
Description У статті розглянуто фактори впливу розподілу живильного цукрового
розчину по об’єму вакуум-апарата та рівномірного надходження його в
кип’ятильні трубки нагрівної камери на процес масової кристалізації.
В статье рассмотрены факторы влияния распределения питательного
сахарного раствора по объему вакуум-аппарата и равномерного его
поступления в кипятильные трубки нагревательной камеры на процесс
массовой кристаллизации.
In the article factors of distribution of restorative sugar solution by the volume
of vacuum pan and its even inflow into boiling tubes of pot heater that influence the
process of mass crystallization are described.
 
Date 2012-06-12T12:34:49Z
2012-06-12T12:34:49Z
2010
 
Identifier Мирончук, В. Г. Вплив способу підведення підкачок на їх розподіл та швидкість продукту в кип’ятильних трубках вакуум-апаратів / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Цукор України. – 2010. - № 3(59). - С. 46–49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1331
 
Language uk_UK