Запис Детальніше

Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках
Обоснование и разработка способа изготовления пшеничного хлеба на хмельных заквасках
Scientific motivation and development of ways of wheat bread making with hop ferment
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Рак, В. П.
Рак, В. П.
Rak, V.
Ірха, Ю. О.
Ирха, Ю. О.
Irha, Y.
 
Subject хміль
закваски
тісто
хліб
хмель
закваски
тесто
хлеб
hop
ferment
dough
bread
 
Description Вивчено вплив хмелю на технологічний процес приготування заквасок та якість хліба. Досліджено вплив способів приготування хмелевих заквасок з борошна пшеничного вищого та першого сорту на якість хліба.
Изучено влияние хмеля на технологический процесс приготовления заквасок и качество хлеба. Исследовано влияние способов приготовления хмельных заквасок из муки пшеничного высшего и первого сорта на качество хлеба.
The influence of hop on the tehnological process of leaven making as well as quality of bread has been investigated. The influence of ways of hop leaven-making from wheat flour (extra and first class) to the quality of bread.
 
Date 2012-06-13T18:29:27Z
2012-06-13T18:29:27Z
2010
 
Identifier Юрчак, В. Г. Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Ю. О. Ірха // Наукові праці. - О. : ОНАХТ, 2010 . - № 38. - Т. 1. - С. 200-204.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1413
 
Language uk_UK