Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках
Обоснование и разработка способа изготовления пшеничного хлеба на хмельных заквасках Scientific motivation and development of ways of wheat bread making with hop ferment |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Рак, В. П. Рак, В. П. Rak, V. Ірха, Ю. О. Ирха, Ю. О. Irha, Y. |
|
Subject |
хміль
закваски тісто хліб хмель закваски тесто хлеб hop ferment dough bread |
|
Description |
Вивчено вплив хмелю на технологічний процес приготування заквасок та якість хліба. Досліджено вплив способів приготування хмелевих заквасок з борошна пшеничного вищого та першого сорту на якість хліба.
Изучено влияние хмеля на технологический процесс приготовления заквасок и качество хлеба. Исследовано влияние способов приготовления хмельных заквасок из муки пшеничного высшего и первого сорта на качество хлеба. The influence of hop on the tehnological process of leaven making as well as quality of bread has been investigated. The influence of ways of hop leaven-making from wheat flour (extra and first class) to the quality of bread. |
|
Date |
2012-06-13T18:29:27Z
2012-06-13T18:29:27Z 2010 |
|
Identifier |
Юрчак, В. Г. Обгрунтування та розроблення способу виготовлення пшеничного хліба на хмелевих заквасках / В. Г. Юрчак, В. П. Рак, Ю. О. Ірха // Наукові праці. - О. : ОНАХТ, 2010 . - № 38. - Т. 1. - С. 200-204.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1413 |
|
Language |
uk_UK
|
|