Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчання
Методические указания к выполнению экономической части дипломного проекта для студ. спец. 7.091709 «Технология хранения, консервирования и переработки молока» направления подготовки 0.917 «Пищевые технологии и инженерия" всех форм обучения
Guidance for the economic part of the diploma project for the studio. special. 7.091709 "Storage Technology, preservation and processing of milk" field of study 0,917 "Food Technology and Engineering" all forms of education
 
Creator Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В.
Ribachuk-Yarova, T.
Мостенська, Т. Л.
Мостенская, Т. Л.
Mostenska, T.
Євсеєва, І. В.
Евсеева, И. В.
Evseeva, I.
Скопенко, Н. С.
Скопенко, Н. С.
Skopenko, N.
 
Subject початкові інвестиції
начальные инвестиции
the initial investment cost
собівартість
прибуток
термін окупності
грошовий потік
себестоимость
прибыль
срок окупаемости
денежный поток
profit
payback period
cash flow
 
Description Розглянуті питання обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції.
Рассмотрены вопросы обоснования и определения экономической эффективности строительства нового предприятия, реконструкции действующего, атак же предусмотренных дипломным проектом мер по целесообразности внедрения и совершенствования новой техники, технологии и разработки новых видов продукции.
The questions of rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products.
 
Date 2012-06-18T08:26:06Z
2012-06-18T08:26:06Z
2010
 
Identifier Методичні вказівки до викон. економ. частини диплом. проекту для студ. спец. 7.091709 «Технологія зберігання, консервування і переробки молока» денної та заочної форм навчання напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання / Уклад.: Т. Л. Мостенська, Т. В. Рибачук –Ярова, Н. С. Скопенко, І. В. Євсєєва. ─ К.: НУХТ, 2010. ─ 62 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1619
 
Language other