Запис Детальніше

Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України
Особенности формирования конкурентоспособности предприятий мясной отрасли Украины
Features of forming of competitiveness of enterprises of meat industry of Ukraine
 
Creator Ємцев, В. І.
Емцев, В. И.
Yemtsev, V.
 
Subject М’ясна галузь, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека.
Мясная отрасль, конкурентоспособность, сырьевая база, экономические отношения, продовольственная безопасность.
Meet industry, competitiveness, raw materials, economic relations, product security.
 
Description Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції.
Рассмотрено теоретические и практические аспекты функционирования и формирование конкурентоспособности предприятий мясной отрасли, разработано предложения относительно решения экономических проблем, существующих в работе предприятий, которые принимают участие в формировании стоимости мяса и мясной продукции.
Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products.
 
Publisher УжНУ
 
Date 2012-06-22T08:33:35Z
2012-06-22T08:33:35Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Науковий Вісник Ужгородського Університету.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748
 
Language other
 
Relation Серія Економіка.Спецвипуск 33. Частина 1.;