Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної промисловості України
Особенности формирования конкурентоспособности предприятий мясной отрасли Украины Features of forming of competitiveness of enterprises of meat industry of Ukraine |
|
Creator |
Ємцев, В. І.
Емцев, В. И. Yemtsev, V. |
|
Subject |
М’ясна галузь, конкурентоспроможність, сировинна база, економічні відносини, продовольча безпека.
Мясная отрасль, конкурентоспособность, сырьевая база, экономические отношения, продовольственная безопасность. Meet industry, competitiveness, raw materials, economic relations, product security. |
|
Description |
Розглянуто теоретичні і практичні аспекти функціонування та формування конкурентоспроможності підприємств м’ясної галузі, розроблено пропозиції щодо вирішення економічних проблем, існуючих у роботі підприємств, які беруть участь у формуванні вартості м’яса та м’ясної продукції.
Рассмотрено теоретические и практические аспекты функционирования и формирование конкурентоспособности предприятий мясной отрасли, разработано предложения относительно решения экономических проблем, существующих в работе предприятий, которые принимают участие в формировании стоимости мяса и мясной продукции. Theoretical and practical aspects of functioning and formation of competitiveness of meet industry are considered in the article, as well as proposals to economical problems solving that exists in operating activity of enterprises are found that in its turn lead to meet price and its products. |
|
Publisher |
УжНУ
|
|
Date |
2012-06-22T08:33:35Z
2012-06-22T08:33:35Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Науковий Вісник Ужгородського Університету.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1748 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
Серія Економіка.Спецвипуск 33. Частина 1.;
|
|