Запис Детальніше

Формування конкурентоспроможності харчових підприємств під впливом інноваційної діяльності

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування конкурентоспроможності харчових підприємств під впливом інноваційної діяльності
Формирование конкурентоспособности пищевых предприятий под воздействием инновационной деятельности
Forming of competitiveness of food enterprises is under act of innovative activity
 
Creator Ємцев, В. І.
Емцев, В. И.
Yemtsev, V.
 
Subject Iнноваційна діяльність, конкурентоспроможність підприємства, фінансова підтримка держави, результати.
Инновационная деятельность, конкурентоспособность предприятия, финансовая поддержка государства, результаты.
Snnovative activity, competitiveness of the enterprises, sponsorship of the state, results.
 
Description Розглянуто стан інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості Україні під час світової економічної кризи. Визначені шляхи покращення конкурентоспроможності підприємства, як центральної ланки у взаємозв'язку категорій ланцюжка «продукт - підприємство - регіон - галузь - економіка країни» в сучасних умовах.
Рассмотрено состояние инновационной деятельности на предприятиях пищевой промышленности Украины во время мирового экономического кризиса. Определенны пути улучшения конкурентоспособности предприятия, как центрального звена во взаимосвязи категорий цепочки «продукт - предприятие - регион - отрасль - экономика страны» в современных условиях.
The current state of innovative activity at Ukrainian food industry enterprises during the world economic crisis is enlighten.
The actual ways of enterprise’s competitiveness improvement are defined as the main component of categories interconnection in the chain "product-enterprise-region-branch-economy of the country".
 
Publisher ХНЕУ
 
Date 2012-06-22T12:46:04Z
2012-06-22T12:46:04Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Інноваційні пріоритети сталого розвитку економіки України. «Бізнес-інформ»
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1759
 
Language other
 
Relation №11;