Запис Детальніше

Формування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмежень

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування конкурентоспроможності підприємств в умовах посилення екологічних обмежень
Формирование конкурентоспособности предприятий в условиях усиления экологических ограничений
Forming of competitiveness of enterprises is in the conditions of strengthening of ecological limitations
 
Creator Ємцев, В. І.
Емцев, В. И.
Yemtsev, V.
 
Subject Система екологічного менеджменту, олійно-жирова промисловість, міжнародні стандарти ISO, конкурентоспроможність
Система экологического менеджмента, масложировая промышленность, международные стандарты ISO, конкурентоспособность.
Ecological management system, fat-and-oil industry, international standards ISO, competitiveness.
 
Description В статті досліджено вплив впровадження системи контролю якості та безпеки продукції на підвищення конкурентоспроможності підприємств та запропоновано можливі шляхи активізації цього процесу на прикладі діяльності підприємств олійно-жирової галузі.
Автор статьи исследовал влияние внедрения системы контроля качества и безопасности продукции на повышение конкурентоспособности предприятий и предложил возможные пути активизации этого процесса на примере деятельности предприятий масложировой промышленности.
The implementation of ecological management system and its influence on enterprise’s competitiveness gaining were subjected to be analyzed in the article. Some ways of process activation were shown on fat-and-oil industry’s entities examples.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-06-22T12:50:04Z
2012-06-22T12:50:04Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Наукові праці НУХТ
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1760
 
Language other
 
Relation №39;