Запис Детальніше

Наукові шляхи створення згущених молочних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукові шляхи створення згущених молочних консервів
Научные подходы к созданию сгущенных молочных консервов
Scientific approaches to create condensed canned milk
 
Creator Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г.
Pukhlyak, A.
Скорченко, Т. А.
Скорченко, Т. А.
Skorchenko, T.
Ющенко, Н. М.
Ющенко, Н. М.
Yuschenko, N.
 
Subject згущені молочні консерви
математичне моделювання
рівняння регресії
динамічна в’язкість
вміст сухого молочного залишку
вміст фруктози
вміст вологи
нормативні показники
сгущенные молочные консервы
математическое моделирование
уравнение регрессии
динамическая вязкость
содержание сухого молочного остатка
содержание фруктозы
содержание влаги
нормативные показатели
Condensed canned milk
mathematical modeling
the regression equation
the dynamic viscosity
content of dry milk residue
fructose content
moisture content
normative indexes
 
Description За допомогою розробленої математичної моделі, що показує зв’язок між складом згущеного молока та показником динамічної в’язкості продукту, та результатами експерименту отримано рівняння регресії, яке є адекватним. Це дозволило визначити нормативні показники продуктів молочних згущених з фруктозою
С помощью разработанной математической модели, что показывает взаимосвязь между составом сгущенного молока и показателем динамической вязкости, и результатами эксперимента получено уравнение регрессии, которое адекватно. Это позволило определить нормативные показатели продуктов молочных сгущенных с фруктозой
With the help of the developed mathematical model that shows the relationship between the composition of the condensed milk and the indicator of the dynamic viscosity, and the results experiment obtained by the regression equation, which is adequate. This is possible to determine the normative parameters of the condensed milk with fructose
 
Date 2012-06-29T15:05:34Z
2012-06-29T15:05:34Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Пухляк, А. Г. Наукові шляхи створення згущених молочних консервів / А. Г. Пухляк, Т. А. Скорченко, Н. М. Ющенко // МОЛОКОпереробка. - 2006. – № 1. – С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1954
 
Language other