Наукові шляхи створення згущених молочних консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Наукові шляхи створення згущених молочних консервів
Научные подходы к созданию сгущенных молочных консервов Scientific approaches to create condensed canned milk |
|
Creator |
Пухляк, А. Г.
Пухляк, А. Г. Pukhlyak, A. Скорченко, Т. А. Скорченко, Т. А. Skorchenko, T. Ющенко, Н. М. Ющенко, Н. М. Yuschenko, N. |
|
Subject |
згущені молочні консерви
математичне моделювання рівняння регресії динамічна в’язкість вміст сухого молочного залишку вміст фруктози вміст вологи нормативні показники сгущенные молочные консервы математическое моделирование уравнение регрессии динамическая вязкость содержание сухого молочного остатка содержание фруктозы содержание влаги нормативные показатели Condensed canned milk mathematical modeling the regression equation the dynamic viscosity content of dry milk residue fructose content moisture content normative indexes |
|
Description |
За допомогою розробленої математичної моделі, що показує зв’язок між складом згущеного молока та показником динамічної в’язкості продукту, та результатами експерименту отримано рівняння регресії, яке є адекватним. Це дозволило визначити нормативні показники продуктів молочних згущених з фруктозою
С помощью разработанной математической модели, что показывает взаимосвязь между составом сгущенного молока и показателем динамической вязкости, и результатами эксперимента получено уравнение регрессии, которое адекватно. Это позволило определить нормативные показатели продуктов молочных сгущенных с фруктозой With the help of the developed mathematical model that shows the relationship between the composition of the condensed milk and the indicator of the dynamic viscosity, and the results experiment obtained by the regression equation, which is adequate. This is possible to determine the normative parameters of the condensed milk with fructose |
|
Date |
2012-06-29T15:05:34Z
2012-06-29T15:05:34Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пухляк, А. Г. Наукові шляхи створення згущених молочних консервів / А. Г. Пухляк, Т. А. Скорченко, Н. М. Ющенко // МОЛОКОпереробка. - 2006. – № 1. – С. 25-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1954 |
|
Language |
other
|
|