Інтенсифікація процесу приготування спиртової бражки при низькотемпературному розварюванні замісів з жита
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація процесу приготування спиртової бражки при низькотемпературному розварюванні замісів з жита
Интенсификация процесса приготовления спиртовой бражки при низкотемпературном разваривании ржаных замесов Intensification of process of spirit washes preparation at low-temperature cooking of rye mashes |
|
Creator |
Гулий, І. С.
Шиян, П. Л. Циганков, П. С. Кисла, Л. В. Домарецький, В. А. Мудрак, Т. О. Королюк, К. Є. Лопато, Т. В. Артюхов, В. Я. Гулый, И. С. Шиян, П. Л. Цыганков, П. С. Кислая, Л. В. Домарецкий, В. А. Мудрак, Т. Е. Королюк, К. Е. Лопато, Т. В. Артюхов, В. Я. Gulyy, I. Shiyan, P. Tsygankov, P. Kysla, L. Domareckij, V. Mudrak, T. Korolyk, K. Lopato, T. Artyukhov, V. |
|
Subject |
в'язкість сусла
целюлолітичні ферменти комплексні ферментні препарати гідроліз вязкость сусла целюлолитические ферменты комплексные ферментные препараты гидролиз viscosity of distillery mashes celuloze enzymes complex fermental preparations hydrolysis |
|
Description |
Для зниження собівартості спирту доцільно переробляти дешевшу за пшеницю сировину – жито. Але при його переробці виникають деякі труднощі, пов,язані з підвищеною в,язкістю зернових замісів. В Українському державному університеті харчових технологій (нині – Національному університеті харчових технологій) досліджено вплив целюлолітичних ферментів на технологічні та реологічні властивості сусла під час низькотемпературного розварювання жита.
|
|
Date |
2012-07-04T09:00:21Z
2012-07-04T09:00:21Z 1999 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Інтенсифікація процесу приготування спиртової бражки при низькотемпературному розварюванні замісів з жита / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, П. Циганков, Л. Кисла, В. О. Домарецький, Т. Мудрак, К. Королюк, Т. Лопато, В. Я. Артюхов // Харчова і переробна промисловість. - 1999. - № 11-12. - С. 20-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1985 |
|
Language |
other
|
|