Запис Детальніше

Інтенсифікація процесу приготування спиртової бражки при низькотемпературному розварюванні замісів з жита

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація процесу приготування спиртової бражки при низькотемпературному розварюванні замісів з жита
Интенсификация процесса приготовления спиртовой бражки при низкотемпературном разваривании ржаных замесов
Intensification of process of spirit washes preparation at low-temperature cooking of rye mashes
 
Creator Гулий, І. С.
Шиян, П. Л.
Циганков, П. С.
Кисла, Л. В.
Домарецький, В. А.
Мудрак, Т. О.
Королюк, К. Є.
Лопато, Т. В.
Артюхов, В. Я.
Гулый, И. С.
Шиян, П. Л.
Цыганков, П. С.
Кислая, Л. В.
Домарецкий, В. А.
Мудрак, Т. Е.
Королюк, К. Е.
Лопато, Т. В.
Артюхов, В. Я.
Gulyy, I.
Shiyan, P.
Tsygankov, P.
Kysla, L.
Domareckij, V.
Mudrak, T.
Korolyk, K.
Lopato, T.
Artyukhov, V.
 
Subject в'язкість сусла
целюлолітичні ферменти
комплексні ферментні препарати
гідроліз
вязкость сусла
целюлолитические ферменты
комплексные ферментные препараты
гидролиз
viscosity of distillery mashes
celuloze enzymes
complex fermental preparations
hydrolysis
 
Description Для зниження собівартості спирту доцільно переробляти дешевшу за пшеницю сировину – жито. Але при його переробці виникають деякі труднощі, пов,язані з підвищеною в,язкістю зернових замісів. В Українському державному університеті харчових технологій (нині – Національному університеті харчових технологій) досліджено вплив целюлолітичних ферментів на технологічні та реологічні властивості сусла під час низькотемпературного розварювання жита.
 
Date 2012-07-04T09:00:21Z
2012-07-04T09:00:21Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Інтенсифікація процесу приготування спиртової бражки при низькотемпературному розварюванні замісів з жита / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, П. Циганков, Л. Кисла, В. О. Домарецький, Т. Мудрак, К. Королюк, Т. Лопато, В. Я. Артюхов // Харчова і переробна промисловість. - 1999. - № 11-12. - С. 20-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1985
 
Language other