Запис Детальніше

Вплив основного сульфату алюмінію на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік у процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив основного сульфату алюмінію на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік у процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
 
Creator Коровко (Тетеріна), С. М.
Гусятинська, Н. А.
Korovko (Teterina), S.
Gusyatynska, N.
Гусятинская, Н. А.
 
Subject основний сульфат алюмінію, живильна вода, ступінь денатурації, цукроза, екстрагування, бурякова стружка, бурякоцукрове виробництво
 
Description Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік під час проведення процесу протягом 60 та 90 хв в діапазоні температур 65...85 С і кількості реагенту 0,015...0,045 % та на ступінь денатурації протоплазми бурякової тканини._________Исследовано влияние основного сульфата алюминия, рекомендованного к использованию в процессе экстрагирования сахарозы из свекловичной стружки, на переход высокомолекулярных соединений и степень денатурации протоплазмы свекловичной ткани при проведении процесса на протяжении 60 и 90 мин в диапазоне температур 65…85ºС и количества реагента 0,015…0,045 %.
 
Publisher Харчова промисловість (РВЦ НУХТ)
 
Date 2012-08-30T19:48:15Z
2012-08-30T19:48:15Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2301