Вплив основного сульфату алюмінію на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік у процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Вплив основного сульфату алюмінію на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік у процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
|
|
| Creator |
Коровко (Тетеріна), С. М.
Гусятинська, Н. А. Korovko (Teterina), S. Gusyatynska, N. Гусятинская, Н. А. |
|
| Subject |
основний сульфат алюмінію, живильна вода, ступінь денатурації, цукроза, екстрагування, бурякова стружка, бурякоцукрове виробництво
|
|
| Description |
Досліджено вплив основного сульфату алюмінію, рекомендованого до використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук в дифузійний сік під час проведення процесу протягом 60 та 90 хв в діапазоні температур 65...85 С і кількості реагенту 0,015...0,045 % та на ступінь денатурації протоплазми бурякової тканини._________Исследовано влияние основного сульфата алюминия, рекомендованного к использованию в процессе экстрагирования сахарозы из свекловичной стружки, на переход высокомолекулярных соединений и степень денатурации протоплазмы свекловичной ткани при проведении процесса на протяжении 60 и 90 мин в диапазоне температур 65…85ºС и количества реагента 0,015…0,045 %.
|
|
| Publisher |
Харчова промисловість (РВЦ НУХТ)
|
|
| Date |
2012-08-30T19:48:15Z
2012-08-30T19:48:15Z 2003 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2301
|
|