Створення макаронних виробів з яєчним білком для білкового збагачення раціонів харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Створення макаронних виробів з яєчним білком для білкового збагачення раціонів харчування
Создание макаронных изделий с яичным белком для белкового обогащения рационов питания Making the pasta products with white-egg for improving by the protein of the food allowances |
|
Creator |
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П. Holikova (Yevseienko), T. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
якість харчування
качество питания quality of nutrition біологічна цінність ессенціальні амінокислоти биологическая ценность эссенциальные аминокислоты biological value essential amino acids |
|
Description |
Робота спрямована на поліпшення якості харчування шляхом розроблення макаронних виробів з сухим яєчним білком, завдяки чому раціон харчування збагачується ессенціальними амінокислотами. Показано вплив сухого яєчного білка – нової сировини для макаронної галузі – на якість продукції. Досліджено біологічну цінність макаронних виробів після виготовлення та кулінарної обробки. Работа направлена на улучшение качества питания путем разработки макаронных изделий с сухим яичным белком, благодаря чему рацион питания обогащается эссенциальными аминокислотами. Показано влияние сухого яичного белка – нового сырья для макаронной отрасли – на качество продукции. Исследовано биологическую ценность макаронных изделий после изготовления и кулинарной обработки. The papers are aimed to improve the quality of nutrition by making of the pasta products with white-egg owing to that the allowance enriches with essential amino acids. The influence of white-egg – the new raw material in pasta production – on the products quality is shown. A biological value of the pasta after producing and cooking is investigated.
|
|
Date |
2012-09-06T20:52:11Z
2012-09-06T20:52:11Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Євсеєнко, Т. П. Створення макаронних виробів з сухим яєчним білком для білкового збагачення раціонів харчування / Т. П. Євсеєнко, В. Г. Юрчак // Проблеми харчування. – 2004. – № 4. – С. 42–46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2387 |
|
Language |
uk_UK
|
|