Дослідження технологічних параметрів приготування макаронних виробів з використанням поліпшувачів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження технологічних параметрів приготування макаронних виробів з використанням поліпшувачів
Исследование технологических параметров приготовления макаронних изделий с использованием улучшителей The researching of technological parameters of pasta producing with quality improver |
|
Creator |
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П. Holikova (Yevseienko), T. Юрчак, В. Г. Yurchak, V. |
|
Subject |
Хлібопекарське борошно, якість макаронних виробів, приготування тіста, формування виробів, обґрунтування технологічних параметрів.
Хлебопекарная мука, качество макаронных изделий, приготовление теста, формование изделий, обоснование технологических параметров. Wheat flour, quality of pasta products, kneading of dough, forming of products, proving of technological parameters. |
|
Description |
У роботі досліджено використання ферментного препарату «Нупазим» для поліпшення якості макаронних виробів з хлібопекарського борошна. Вивчено вплив «Нупазиму» на технологічні процеси приготування тіста та формування макаронних виробів. Це дає можливість обґрунтувати та регулювати технологічні параметри приготування макаронних виробів залежно від якості сировини та обладнання, що застосовується.В работе исследовано влияние ферментного препарата «Нупазим» для улучшения качества макаронных изделий из хлебопекарной муки. Изучено влияние «Нупазима» на технологические процессы приготовления теста и формования макаронных изделий. Это дает возможность обосновать и регулировать технологические параметры приготовления макаронных изделий в зависимости от качества сырья и оборудования, которое применяется.The researching of enzymatic additive “Noopazyme” as improver in producing the pasta from baking flour that is topical today is presented in papers. The influence of “Noopazyme” on the technological processes of dough kneading and forming of products is installed. It gives the possibility to prove and regulate the technological parameters of pasta producing depending on quality of raw and applying equipment.
|
|
Publisher |
Global Safety of Commodity and Environment. Quality of Life, IGWT, Kyiv.
|
|
Date |
2012-09-06T21:01:36Z
2012-09-06T21:01:36Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2388
|
|
Language |
en
|
|
Relation |
Volume II.;P. 902 – 905.
|
|