Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом Новаміл
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом Новаміл
Исследование вязко – пластических характеристик теста с ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural characteristics of dough |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T. Бондар, Н. П. Bondar, N. |
|
Subject |
Тісто, хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат.
Тесто, хлеб, солодовый экстракт, ферментный препарат. Dough, bread, malt extract, enzymes. |
|
Description |
Досліджено й встановлено, що вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на зміну в’язко-пластичних характеристик тіста не значний, що дає змогу отримати хліб гарної якості. Экспериментальным путем определили, что влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на изменение вязкопластических характеристик теста не значительно, что дает возможность получить хлеб хорошего качества. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural - mechanical characteristic of dough. The bread with rye-malt extract and enzyme Novamyl prolong storage time and good guality. |
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2012-09-06T21:49:21Z
2012-09-06T21:49:21Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2395
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 7-8.;
|
|