Запис Детальніше

Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом Новаміл

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження в’язко-пластичних характеристик тіста з житньо-солодовим екстрактом і ферментним препаратом Новаміл
Исследование вязко – пластических характеристик теста с ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил
The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural characteristics of dough
 
Creator Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Бондар, Н. П.
Bondar, N.
 
Subject Тісто, хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат.
Тесто, хлеб, солодовый экстракт, ферментный препарат.
Dough, bread, malt extract, enzymes.
 
Description Досліджено й встановлено, що вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на зміну в’язко-пластичних характеристик тіста не значний, що дає змогу отримати хліб гарної якості.
Экспериментальным путем определили, что влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата Новамил на изменение вязкопластических характеристик теста не значительно, что дает возможность получить хлеб хорошего качества.
The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on structural - mechanical characteristic of dough. The bread with rye-malt extract and enzyme Novamyl prolong storage time and good guality.
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-09-06T21:49:21Z
2012-09-06T21:49:21Z
2011
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2395
 
Language uk_UK
 
Relation № 7-8.;