Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
Влияние ржано – солодового экстракта и ферментного препарата Новамил срок хранения и аромат ржано-пшеничного хлеба The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl of aromatic and staling process |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Drobot, V. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Білик, О. А. Bilyk, O. Дробот, В. И. Билык, Е. А. Сильчук, Т. А. |
|
Subject |
тісто
хліб солодовий екстракт ферментний препарат процес черствіння тесто хлеб солодовый экстракт ферментный препарат процесс черствения dough bread malt extract enzymes staling process |
|
Description |
Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба. Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества карбонильных соединений, что улучшает аромат хлеба. The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process. |
|
Date |
2012-09-06T21:54:32Z
2012-09-06T21:54:32Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дробот, В. І. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату “Новаміл” на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 6. - С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2396 |
|
Language |
uk_UK
|
|