Запис Детальніше

Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба
Влияние ржано – солодового экстракта и ферментного препарата Новамил срок хранения и аромат ржано-пшеничного хлеба
The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl of aromatic and staling process
 
Creator Дробот, В. І.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Білик, О. А.
Bilyk, O.
Дробот, В. И.
Билык, Е. А.
Сильчук, Т. А.
 
Subject тісто
хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
тесто
хлеб
солодовый экстракт
ферментный препарат
процесс черствения
dough
bread
malt extract
enzymes
staling process
 
Description Доведено, що збагачення хліба житньо-солодовим екстрактом та ферментним препаратом Новаміл призводить до тривалого терміну зберігання виробів і накопичення значно більшої кількості карбонільних сполук, що сприяє підвищенню аромату хліба.
Показано, что обогащение хлеба ржано-солодовым экстрактом и ферментным препаратом Новамил продлевает срок хранения хлеба и способствует накоплению большего количества карбонильных соединений, что улучшает аромат хлеба.
The influence of rye-malt extract and enzyme Novamyl on biochemical and microbiological processes is studied at baking the bread, on its structural - mechanical characteristic, on a content of aromatic matters, saving of freshness of bread and stylling process.
 
Date 2012-09-06T21:54:32Z
2012-09-06T21:54:32Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Дробот, В. І. Вплив житньо-солодового екстракту й ферментного препарату “Новаміл” на термін зберігання й аромат житньо-пшеничного хліба / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 6. - С. 59-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2396
 
Language uk_UK