Исследование структурно-механических свойств полуфабрикатов при производстве макаронних изделий с сухим яичным белком
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование структурно-механических свойств полуфабрикатов при производстве макаронних изделий с сухим яичным белком
Дослідження структурно-механічних властивостей напівфабрикатів при виробництві макаронних виробів з сухим яєчним білком Researching of structural and mechanical characteristics of intermediate products during pasta with dry egg white producing |
|
Creator |
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Юрчак, В. Г. Альсаїд, А. А. Голикова (Евсеенко), Т. П. Юрчак, В. Г. Альсаид, А. А. Holikova (Yevseienko), T. Yurchak, V. Alsaid, A. |
|
Subject |
спосіб внесення
способ внесения the way of adding водопоглинальна здатність тіста раціональні режими тістоприготування формування виробів водопоглотительная способность рациональный режим приготовление теста формование изделий water absorbing ability rational regime dough kneading forming of products |
|
Description |
У роботі обґрунтований спосіб внесення сухого яєчного білка в тісто, вивчено його вплив на структурно-механічні властивості тіста. Досліджено зміни кількості і якості клейковини, водопоглинальна здатність тіста, обґрунто-вані раціональні ре-жими тістоприготу-вання і формування виробів. В работе обоснован способ внесения сухого яичного белка в тесто, изучено его влияние на структурно-механические свойства теста. Ис-следовано изменение количества и качества клейковины, водопоглотительная способность теста, обоснованы рациональные режимы тестоприготовления и формования изделий. The way of dry egg white adding to the dough has been proven; the influence of white on structural and mechanical characteristics of dough has been researched. Change of quality and quantity of gluten in the dough with dry egg white has been investigated as well as water absorbing ability of the dough. The rational regimes of dough kneading and forming of products have been proven.
|
|
Date |
2012-09-07T18:38:15Z
2012-09-07T18:38:15Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Юрчак, В. Г. Исследование структурно-механических свойств полуфабрикатов при производстве макаронних изделий с сухим яичным белком / В. Г. Юрчак, Т. П. Евсеенко, А. А. Альсаид // Хлебопечение России. – 2008. – № 2. – С. 14-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2417 |
|
Language |
other
|
|