Запис Детальніше

Исследование структурно-механических свойств полуфабрикатов при производстве макаронних изделий с сухим яичным белком

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование структурно-механических свойств полуфабрикатов при производстве макаронних изделий с сухим яичным белком
Дослідження структурно-механічних властивостей напівфабрикатів при виробництві макаронних виробів з сухим яєчним білком
Researching of structural and mechanical characteristics of intermediate products during pasta with dry egg white producing
 
Creator Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Юрчак, В. Г.
Альсаїд, А. А.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Юрчак, В. Г.
Альсаид, А. А.
Holikova (Yevseienko), T.
Yurchak, V.
Alsaid, A.
 
Subject спосіб внесення
способ внесения
the way of adding
водопоглинальна здатність тіста
раціональні режими
тістоприготування
формування виробів
водопоглотительная способность
рациональный режим
приготовление теста
формование изделий
water absorbing ability
rational regime
dough kneading
forming of products
 
Description У роботі обґрунтований спосіб внесення сухого яєчного білка в тісто, вивчено його вплив на структурно-механічні властивості тіста. Досліджено зміни кількості і якості клейковини, водопоглинальна здатність тіста, обґрунто-вані раціональні ре-жими тістоприготу-вання і формування виробів. В работе обоснован способ внесения сухого яичного белка в тесто, изучено его влияние на структурно-механические свойства теста. Ис-следовано изменение количества и качества клейковины, водопоглотительная способность теста, обоснованы рациональные режимы тестоприготовления и формования изделий. The way of dry egg white adding to the dough has been proven; the influence of white on structural and mechanical characteristics of dough has been researched. Change of quality and quantity of gluten in the dough with dry egg white has been investigated as well as water absorbing ability of the dough. The rational regimes of dough kneading and forming of products have been proven.
 
Date 2012-09-07T18:38:15Z
2012-09-07T18:38:15Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Юрчак, В. Г. Исследование структурно-механических свойств полуфабрикатов при производстве макаронних изделий с сухим яичным белком / В. Г. Юрчак, Т. П. Евсеенко, А. А. Альсаид // Хлебопечение России. – 2008. – № 2. – С. 14-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2417
 
Language other