Запис Детальніше

Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей
Мучные кондитерские изделия с растительными порошками приобретают лечебно-профилактические свойства
Flour pastry wares with vegetable powders acquire medical and preventive properties
 
Creator Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject Фруктові порошки, борошняні кондитерські вироби.
Фруктовые порошки, мучные кондитерские изделия.
Fruit powders, flour pastry wares.
 
Description Розглянуто можливість використання фруктових порошків (яблучного, ананасового, бананового) при виробництві пряників. Рассмотрена возможность использования фруктовых порошков (яблочного, бананового, ананасового) при производстве пряников. Possibility of the use of fruit powders(apple, banana, pineapple) is considered at the production of cakes
 
Publisher Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 
Date 2012-09-07T18:54:49Z
2012-09-07T18:54:49Z
2008
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2419
 
Language uk_UK
 
Relation № 11 (48);с. 35-37.