Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Борошняні кондитерські вироби з рослинними порошками набувають стійких лікувально-профілактичних властивостей
Мучные кондитерские изделия с растительными порошками приобретают лечебно-профилактические свойства Flour pastry wares with vegetable powders acquire medical and preventive properties |
|
Creator |
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л. Koretska, I. |
|
Subject |
Фруктові порошки, борошняні кондитерські вироби.
Фруктовые порошки, мучные кондитерские изделия. Fruit powders, flour pastry wares. |
|
Description |
Розглянуто можливість використання фруктових порошків (яблучного, ананасового, бананового) при виробництві пряників. Рассмотрена возможность использования фруктовых порошков (яблочного, бананового, ананасового) при производстве пряников. Possibility of the use of fruit powders(apple, banana, pineapple) is considered at the production of cakes
|
|
Publisher |
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
|
|
Date |
2012-09-07T18:54:49Z
2012-09-07T18:54:49Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2419
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 11 (48);с. 35-37.
|
|