Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів
Разработка режимов экстрагирования солода зернового сырья при получении новых видов пищевых продуктов Development mode extraction malt grain raw when new types of food |
|
Creator |
Попова, Н. В.
Попова, Н. В. Popova, N. Зав'ялов, В. Л. Завьялов, В. Л. Zavialov, V. Бодров, В. С. Бодров, В. С. Bodrov, V. Мисюра, Т. Г. Мисюра, Т. Г. Misyura, T. Запорожець, Ю. В. Запорожец, Ю. В. Zaporozhets, J. |
|
Subject |
віброекстрагування
цільовий компонент масовіддача, массоотдача солод зернової сировини виброэкстрагтрование vibroextraction целевой компонент the target component солод зернового сырья |
|
Description |
Наведені результати розрахунку процесу екстрагування солоду зернової сировини за допомогою си-стеми MATHCAD. В результаті досліджено дифузійні властивості пшеничного та ячмінного солоду, що дає змогу отримати високоцінні екстракти з цих сировин для консервної, косметичної та фармаце-втичної галузей промисловості.
Приведены результаты расчета процесса экстрагирования солода зернового сырья с помощью системы MATHCAD. В результате исследованы диффузионные свойства пшеничной и ячменного солода, что позволяет получить высокоценные экстракты из этих сырьем для консервной, косметической и фармацевтической отраслей промышленности. The results of the calculation process of extraction of malt grain raw materials by means of MATHCAD. As a result of study diffusion properties of wheat and barley malt, which provides valuable extracts from these raw materials for canning, cosmetics and pharmaceutical industries. |
|
Date |
2012-09-16T11:06:43Z
2012-09-16T11:06:43Z 2012 |
|
Identifier |
Попова, Н. В. Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів / Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, Т. В. Бурлака // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса: 2012. – Вип. 42. – Т. 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598 |
|
Language |
uk_UK
|
|