Запис Детальніше

Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів
Разработка режимов экстрагирования солода зернового сырья при получении новых видов пищевых продуктов
Development mode extraction malt grain raw when new types of food
 
Creator Попова, Н. В.
Попова, Н. В.
Popova, N.
Зав'ялов, В. Л.
Завьялов, В. Л.
Zavialov, V.
Бодров, В. С.
Бодров, В. С.
Bodrov, V.
Мисюра, Т. Г.
Мисюра, Т. Г.
Misyura, T.
Запорожець, Ю. В.
Запорожец, Ю. В.
Zaporozhets, J.
 
Subject віброекстрагування
цільовий компонент
масовіддача, массоотдача
солод зернової сировини
виброэкстрагтрование
vibroextraction
целевой компонент
the target component
солод зернового сырья
 
Description Наведені результати розрахунку процесу екстрагування солоду зернової сировини за допомогою си-стеми MATHCAD. В результаті досліджено дифузійні властивості пшеничного та ячмінного солоду, що дає змогу отримати високоцінні екстракти з цих сировин для консервної, косметичної та фармаце-втичної галузей промисловості.
Приведены результаты расчета процесса экстрагирования солода зернового сырья с помощью системы MATHCAD. В результате исследованы диффузионные свойства пшеничной и ячменного солода, что позволяет получить высокоценные экстракты из этих сырьем для консервной, косметической и фармацевтической отраслей промышленности.
The results of the calculation process of extraction of malt grain raw materials by means of MATHCAD. As a result of study diffusion properties of wheat and barley malt, which provides valuable extracts from these raw materials for canning, cosmetics and pharmaceutical industries.
 
Date 2012-09-16T11:06:43Z
2012-09-16T11:06:43Z
2012
 
Identifier Попова, Н. В. Розроблення режимів екстрагування солоду зернової сировини при отриманні нових видів харчових продуктів / Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра, Т. В. Бурлака // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса: 2012. – Вип. 42. – Т. 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2598
 
Language uk_UK