Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні
Исследование возможности использования фиброгаму в хлебопечении Investigation of fibroham using in bakery |
|
Creator |
Павельчук, Н. В.
Доценко, В. Ф. Pavelchuk, N. Dotsenko, V. |
|
Subject |
Фіброгам, полісахарид, якість хліба.
Фіброгам, полісахарид, якість хліба. Fibroham, polysaccharide, bread quality. |
|
Description |
Представлено результати дослідження впливу фіброгаму на показники технологічного процесу та якість хліба. Представлены результаты исследования влияния фиброгаму на показатели технологического процесса и качество хлеба. The investigation results of fibroham impact on technological process and bread quality. Фіброгам, полісахарид, якість хліба. |
|
Publisher |
Харчова промисловість. Додаток до журналу № 3.
|
|
Date |
2012-09-16T11:21:45Z
2012-09-16T11:21:45Z 2003 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2600
|
|
Language |
uk_UK
|
|