Запис Детальніше

Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження можливості використання фіброгаму в хлібопеченні
Исследование возможности использования фиброгаму в хлебопечении
Investigation of fibroham using in bakery
 
Creator Павельчук, Н. В.
Доценко, В. Ф.
Pavelchuk, N.
Dotsenko, V.
 
Subject Фіброгам, полісахарид, якість хліба.
Фіброгам, полісахарид, якість хліба.
Fibroham, polysaccharide, bread quality.
 
Description Представлено результати дослідження впливу фіброгаму на показники технологічного процесу та якість хліба.
Представлены результаты исследования влияния фиброгаму на показатели технологического процесса и качество хлеба.
The investigation results of fibroham impact on technological process and bread quality.
Фіброгам, полісахарид, якість хліба.
 
Publisher Харчова промисловість. Додаток до журналу № 3.
 
Date 2012-09-16T11:21:45Z
2012-09-16T11:21:45Z
2003
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2600
 
Language uk_UK