Використання коагулянтів в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання коагулянтів в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
|
|
Creator |
Ліпєц, А. А.
Гусятинська, Н. А. Коровко (Тетеріна), С. М. Гусятинський, М. В. Lipets, A. Gusyatynska, N. Korovko(Teterina), S. Gusyatynskiy, M. |
|
Subject |
сульфат алюмінію, нецукри, живильна вода, цукроза, екстрагування, дифузійний сік, пектинові речовини, бурякова стружка, бурякоцукрове виробництво
|
|
Description |
Досліджено вплив використання основних солей алюмінію в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на якісні показники дифузійного соку
|
|
Publisher |
ОЦНТЭИ "Перспективные направления развития пищевой промышленности" Сборник научных статей
|
|
Date |
2012-09-16T13:22:53Z
2012-09-16T13:22:53Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2608
|
|