Запис Детальніше

Використання коагулянтів в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання коагулянтів в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
 
Creator Ліпєц, А. А.
Гусятинська, Н. А.
Коровко (Тетеріна), С. М.
Гусятинський, М. В.
Lipets, A.
Gusyatynska, N.
Korovko(Teterina), S.
Gusyatynskiy, M.
 
Subject сульфат алюмінію, нецукри, живильна вода, цукроза, екстрагування, дифузійний сік, пектинові речовини, бурякова стружка, бурякоцукрове виробництво
 
Description Досліджено вплив використання основних солей алюмінію в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на якісні показники дифузійного соку
 
Publisher ОЦНТЭИ "Перспективные направления развития пищевой промышленности" Сборник научных статей
 
Date 2012-09-16T13:22:53Z
2012-09-16T13:22:53Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2608