Використання коагулянтів в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
eNUFTIR
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Використання коагулянтів в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки
|
|
| Creator |
Ліпєц, А. А.
Гусятинська, Н. А. Коровко (Тетеріна), С. М. Гусятинський, М. В. Lipets, A. Gusyatynska, N. Korovko(Teterina), S. Gusyatynskiy, M. |
|
| Subject |
сульфат алюмінію, нецукри, живильна вода, цукроза, екстрагування, дифузійний сік, пектинові речовини, бурякова стружка, бурякоцукрове виробництво
|
|
| Description |
Досліджено вплив використання основних солей алюмінію в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на якісні показники дифузійного соку
|
|
| Publisher |
ОЦНТЭИ "Перспективные направления развития пищевой промышленности" Сборник научных статей
|
|
| Date |
2012-09-16T13:22:53Z
2012-09-16T13:22:53Z 2003 |
|
| Type |
Article
|
|
| Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2608
|
|