Запис Детальніше

Фруктовий мед

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фруктовий мед
Фруктовый мёд
Fruit Honey
 
Creator Бородін, В. О.
Бородин, В. А.
Borodin, V.
 
Subject консервування, пектин, дієта
Консервация, пектин, диета
Preserving, pectin, diet
 
Description Запропонований метод консервування фруктів та ягід при заощадливій температурній обробці з використанням мінімальної кількості цукру без желюючих домішок.
Предложим метод консервирования фруктов и ягод при щадящей тепловой обработке с использованием минимального количества сахара без желирующих добавок.
Here is offered an energy-saving preserving technology of fruits and berries with the sparing thermal treatment, the using of minimum quantity if sugar and without the addition of gelling agents.
 
Date 2012-09-19T13:42:07Z
2012-09-19T13:42:07Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Сб. Материалов конференции «Инновационные технологии в пищевой промышленности -2011» 5-6 октября 2011 г., Минск.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2802
 
Language other