Фруктовий мед
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Фруктовий мед
Фруктовый мёд Fruit Honey |
|
Creator |
Бородін, В. О.
Бородин, В. А. Borodin, V. |
|
Subject |
консервування, пектин, дієта
Консервация, пектин, диета Preserving, pectin, diet |
|
Description |
Запропонований метод консервування фруктів та ягід при заощадливій температурній обробці з використанням мінімальної кількості цукру без желюючих домішок.
Предложим метод консервирования фруктов и ягод при щадящей тепловой обработке с использованием минимального количества сахара без желирующих добавок. Here is offered an energy-saving preserving technology of fruits and berries with the sparing thermal treatment, the using of minimum quantity if sugar and without the addition of gelling agents. |
|
Date |
2012-09-19T13:42:07Z
2012-09-19T13:42:07Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сб. Материалов конференции «Инновационные технологии в пищевой промышленности -2011» 5-6 октября 2011 г., Минск.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2802 |
|
Language |
other
|
|