Олії та жири : склад, методи одержання, якість
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Олії та жири : склад, методи одержання, якість
Масла и жиры : состав, методы получения, качество Oils and fats : composition, methods of producing, quality |
|
Creator |
Осейко, М. І.
Українець, А. І. Усатюк, С. І. Шеманська, Є. І. Заєць, С. Oseyko, M. Ukrainets, A. Usatyuk, S. Shemanska, Y. Zaets, S. Усатюк, С. И. Украинец, А. И. Осейко, Н. И. |
|
Subject |
олії
жири жирнокислотний склад поліненасичені жирні кислоти масла жиры жирнокислотный состав полиненасыщенные жирные кислоты oils fats fatty acid composition polyunsaturated fatty acids |
|
Description |
У статті представлено результати дослідження жирнокислотного та ізомерного складу рослинних олій та модифікованих жирів. В статье представлены результаты исследования жирнокислотного и изомерного состава растительных масел и модифицированных жиров. The paper presents the research results of fatty acid and isomeric composition of vegetable oils and modified fats. |
|
Date |
2012-09-19T20:44:39Z
2012-09-19T20:44:39Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Олії та жири : склад, методи одержання, якість / М. І. Осейко, А. І. Українець, С. І. Усатюк, Є. І. Шеманська, С. Заєць // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 5 (297). - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2812 |
|
Language |
uk_UK
|
|