Запис Детальніше

Олії та жири : склад, методи одержання, якість

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Олії та жири : склад, методи одержання, якість
Масла и жиры : состав, методы получения, качество
Oils and fats : composition, methods of producing, quality
 
Creator Осейко, М. І.
Українець, А. І.
Усатюк, С. І.
Шеманська, Є. І.
Заєць, С.
Oseyko, M.
Ukrainets, A.
Usatyuk, S.
Shemanska, Y.
Zaets, S.
Усатюк, С. И.
Украинец, А. И.
Осейко, Н. И.
 
Subject олії
жири
жирнокислотний склад
поліненасичені жирні кислоти
масла
жиры
жирнокислотный состав
полиненасыщенные жирные кислоты
oils
fats
fatty acid composition
polyunsaturated fatty acids
 
Description У статті представлено результати дослідження жирнокислотного та ізомерного складу рослинних олій та модифікованих жирів.
В статье представлены результаты исследования жирнокислотного и изомерного состава растительных масел и модифицированных жиров.
The paper presents the research results of fatty acid and isomeric composition of vegetable oils and modified fats.
 
Date 2012-09-19T20:44:39Z
2012-09-19T20:44:39Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Олії та жири : склад, методи одержання, якість / М. І. Осейко, А. І. Українець, С. І. Усатюк, Є. І. Шеманська, С. Заєць // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 5 (297). - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2812
 
Language uk_UK