Дослідження структурно-механічних властивостей напівфабрикатів при виробництві макаронних виробів з сухим яєчним білком
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей напівфабрикатів при виробництві макаронних виробів з сухим яєчним білком
Исследование структурно-механических свойств полуфабрикатов при производстве макаронних изделий с сухим яичным белком Researching of structural and mechanical characteristics of intermediate products during pasta with dry egg white producing |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Євсеєнко, Т. П. Евсеенко, Т. П. Yevseyenko, T. Альсаїд, А. А. Альсаид, А. А. Alsaid, A. |
|
Subject |
Спосіб внесення, водопоглинальна здатність тіста, раціональні режими, тістоприготування, формування виробів.
Способ внесения, водопоглотительная способность, рациональный режим, приготовление теста, формование изделий. The way of adding, water absorbing ability, rational regime, dough kneading, forming of products. |
|
Description |
У роботі обґрунтований спосіб внесення сухого яєчного білка в тісто, вивчено його вплив на структурно-механічні властивості тіста. Досліджено зміни кількості і якості клейковини, водопоглинальна здатність тіста, обґрунтовані раціональні режими тістоприготування і формування виробів.
В работе обоснован способ внесения сухого яичного белка в тесто, изучено его влияние на структурно-механические свойства теста. Исследовано изменение количества и качества клейковины, водопоглотительная способность теста, обоснованы рациональные режимы тестоприготовления и формования изделий. The way of dry egg white adding to the dough has been proven; the influence of white on structural and mechanical characteristics of dough has been researched. Change of quality and quantity of gluten in the dough with dry egg white has been investigated as well as water absorbing ability of the dough. The rational regimes of dough kneading and forming of products have been proven. |
|
Date |
2012-09-22T06:18:28Z
2012-09-22T06:18:28Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2862
|
|
Language |
other
|
|