Запис Детальніше

Створення макаронних виробів з яєчним білком для білкового збагачення раціонів харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Створення макаронних виробів з яєчним білком для білкового збагачення раціонів харчування
Создание макаронных изделий с яичным белком для белкового обогащения рационов питания
Making the pasta products with white-egg for improving by the protein of the food allowances
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Євсеєнко, Т. П.
Евсеенко, Т. П.
Yevseyenko, T.
 
Subject Якість харчування, біологічна цінність, ессенціальні амінокислоти.
Качество питания, биологическая ценность, эссенциальные аминокислоты.
Quality of nutrition, biological value, essential aminoacids.
 
Description Робота спрямована на поліпшення якості харчування шляхом розроблення макаронних виробів з сухим яєчним білком, завдяки чому раціон харчування збагачується ессенціальними амінокислотами. Показано вплив сухого яєчного білка – нової сировини для макаронної галузі – на якість продукції. Досліджено біологічну цінність макаронних виробів після виготовлення та кулінарної обробки.
Работа направлена на улучшение качества питания путем разработки макаронных изделий с сухим яичным белком, благодаря чему рацион питания обогащается эссенциальными аминокислотами. Показано влияние сухого яичного белка – нового сырья для макаронной отрасли – на качество продукции. Исследовано биологическую ценность макаронных изделий после изготовления и кулинарной обработки.
The papers are aimed to improve the quality of nutrition by making of the pasta products with white-egg owing to that the allowance enriches with essential aminoacids. The influence of white-egg – the new raw material in pasta production – on the products quality is shown. A biological value of the pasta after producing and cooking is investigated.
 
Date 2012-09-22T06:31:26Z
2012-09-22T06:31:26Z
2004
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2865
 
Language uk_UK