Створення макаронних виробів з яєчним білком для білкового збагачення раціонів харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Створення макаронних виробів з яєчним білком для білкового збагачення раціонів харчування
Создание макаронных изделий с яичным белком для белкового обогащения рационов питания Making the pasta products with white-egg for improving by the protein of the food allowances |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г. Yurchak, V. Євсеєнко, Т. П. Евсеенко, Т. П. Yevseyenko, T. |
|
Subject |
Якість харчування, біологічна цінність, ессенціальні амінокислоти.
Качество питания, биологическая ценность, эссенциальные аминокислоты. Quality of nutrition, biological value, essential aminoacids. |
|
Description |
Робота спрямована на поліпшення якості харчування шляхом розроблення макаронних виробів з сухим яєчним білком, завдяки чому раціон харчування збагачується ессенціальними амінокислотами. Показано вплив сухого яєчного білка – нової сировини для макаронної галузі – на якість продукції. Досліджено біологічну цінність макаронних виробів після виготовлення та кулінарної обробки.
Работа направлена на улучшение качества питания путем разработки макаронных изделий с сухим яичным белком, благодаря чему рацион питания обогащается эссенциальными аминокислотами. Показано влияние сухого яичного белка – нового сырья для макаронной отрасли – на качество продукции. Исследовано биологическую ценность макаронных изделий после изготовления и кулинарной обработки. The papers are aimed to improve the quality of nutrition by making of the pasta products with white-egg owing to that the allowance enriches with essential aminoacids. The influence of white-egg – the new raw material in pasta production – on the products quality is shown. A biological value of the pasta after producing and cooking is investigated. |
|
Date |
2012-09-22T06:31:26Z
2012-09-22T06:31:26Z 2004 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2865
|
|
Language |
uk_UK
|
|