Дослідження в'язкості пивних дріждів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження в'язкості пивних дріждів
Исследование вязкости пивных дрожжей Investigation of viscosity brewer's yeast |
|
Creator |
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л. Yaroviy, V. Якобчук, Р. Л. Якобчук, Р. Л. Yakobchuk, R. |
|
Subject |
ефективна в’язкість
концентрація пивні дріжджі швидкість зсуву эффективная вязкость концентрация пивные дрожжи скорость сдвига the effective viscosity concentration brewer's yeast speed shift |
|
Description |
Досліджено структурно-механічні властивості пивних дріжджів на прикладі в’язкості, а також вплив на в’язкість концентрації, температури та однорідності дріжджової суспензії.
Исследованы структурно-механические свойства пивных дрожжей на примере вязкости, а также влияние на вязкость концентрации, температу-ры и однородности дрожжевой суспензии. Investigated the structural and mechanical properties of brewer's yeast as an example of viscosity, as well as the influence of viscosity on the concentration, the temperature uniformity and slurry. |
|
Date |
2011-12-20T13:34:46Z
2011-12-20T13:34:46Z 2006 |
|
Identifier |
Яровий, В. Л. Дослідження в'язкості пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Харч. пром.-сть : наук. зб. - 2007. - № 5. - С. 8-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/101 |
|
Language |
other
|
|