Запис Детальніше

Дослідження в'язкості пивних дріждів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження в'язкості пивних дріждів
Исследование вязкости пивных дрожжей
Investigation of viscosity brewer's yeast
 
Creator Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
Якобчук, Р. Л.
Якобчук, Р. Л.
Yakobchuk, R.
 
Subject ефективна в’язкість
концентрація
пивні дріжджі
швидкість зсуву
эффективная вязкость
концентрация
пивные дрожжи
скорость сдвига
the effective viscosity
concentration
brewer's yeast
speed shift
 
Description Досліджено структурно-механічні властивості пивних дріжджів на прикладі в’язкості, а також вплив на в’язкість концентрації, температури та однорідності дріжджової суспензії.
Исследованы структурно-механические свойства пивных дрожжей на примере вязкости, а также влияние на вязкость концентрации, температу-ры и однородности дрожжевой суспензии.
Investigated the structural and mechanical properties of brewer's yeast as an example of viscosity, as well as the influence of viscosity on the concentration, the temperature uniformity and slurry.
 
Date 2011-12-20T13:34:46Z
2011-12-20T13:34:46Z
2006
 
Identifier Яровий, В. Л. Дослідження в'язкості пивних дріжджів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Харч. пром.-сть : наук. зб. - 2007. - № 5. - С. 8-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/101
 
Language other