Удосконалення рецептур варених ковбас із м'яса птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення рецептур варених ковбас із м'яса птиці
The improvement of recipes from cooked sausages with poultry meat Совершенствование рецептур вареных колбас из мяса птицы |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Борсолюк, Л. В. Борсолюк, Л. В. Borsoluk, L. V. Северин, В. Ю. Северин, В. Ю. Severyn, V. |
|
Subject |
м’ясо індиків
мясо индейки turkey's meat птиця птица poultry нітрит натрію нитрит натрия sodium nitrite технологія технология technology колір цвет color варені ковбаси вареные колбасы cooked sausages |
|
Description |
Викладені результати досліджень зменшення кількості нітриту натрію у варених ковбасних виробах з м’яса індиків. На модельних зразках перевірено доцільність такого зменшення та вплив на кольорні характеристики готових виробів.Изложенные результаты исследований уменьшения количества нитрита натрия в вареных колбасных изделиях из мяса индюков. На модельных образцах проверена целесообразность такого уменьшения и влияние на колерни характеристики готовых изделий. The results of studies on reducing sodium nitrite in cooked sausages in turkeys meat are outlined. On model samples feasibility of such a reduction and impact on kolornicharacteristics of finished products are tested. |
|
Date |
2012-02-09T12:41:51Z
2012-02-09T12:41:51Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Удосконалення рецептур варених ковбас із м'яса птиці / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Л. В. Борсолюк, В. Ю. Северин // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12. - № 2 (44). - Ч. 4. - С. З.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/206 |
|