Запис Детальніше

Удосконалення рецептур варених ковбас із м'яса птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення рецептур варених ковбас із м'яса птиці
The improvement of recipes from cooked sausages with poultry meat
Совершенствование рецептур вареных колбас из мяса птицы
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Борсолюк, Л. В.
Борсолюк, Л. В.
Borsoluk, L. V.
Северин, В. Ю.
Северин, В. Ю.
Severyn, V.
 
Subject м’ясо індиків
мясо индейки
turkey's meat
птиця
птица
poultry
нітрит натрію
нитрит натрия
sodium nitrite
технологія
технология
technology
колір
цвет
color
варені ковбаси
вареные колбасы
cooked sausages
 
Description Викладені результати досліджень зменшення кількості нітриту натрію у варених ковбасних виробах з м’яса індиків. На модельних зразках перевірено доцільність такого зменшення та вплив на кольорні характеристики готових виробів.Изложенные результаты исследований уменьшения количества нитрита натрия в вареных колбасных изделиях из мяса индюков. На модельных образцах проверена целесообразность такого уменьшения и влияние на колерни характеристики готовых изделий.
The results of studies on reducing sodium nitrite in cooked sausages in turkeys meat are outlined. On model samples feasibility of such a reduction and impact on kolornicharacteristics of finished products are tested.
 
Date 2012-02-09T12:41:51Z
2012-02-09T12:41:51Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Удосконалення рецептур варених ковбас із м'яса птиці / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров, Л. В. Борсолюк, В. Ю. Северин // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12. - № 2 (44). - Ч. 4. - С. З.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/206