Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію
Microbiological parameters of cooked sausages with reduced sodium nitrite content |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Борсолюк, Л. В. Борсолюк, Л. В. Borsoluk, L. |
|
Subject |
технологія
технология technology варені ковбаси вареные колбасы cooked sausages нітрит натрію нитрит натрия sodium nitrite мікробіологічна стабільність микробиологическая стабильность microbiological stability |
|
Description |
Представлено результати досліджень зменшення кількості нітриту натрію у варених ковбасних виробах на стабільність мікробіологічних показників готових продуктів при зберігання. Представлены результаты исследований уменьшения количества нитрита натрия в вареных колбасных изделиях на стабильность микробиологических показателей готовых продуктов при хранение. The results of studies on reducing sodium nitrite in cooked sausage products for microbiological stability indices of finished products in storage are outlined. |
|
Publisher |
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
|
|
Date |
2012-02-09T12:55:27Z
2012-02-09T12:55:27Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/207
|
|
Relation |
Том 12;№ 2(44) Частина 4
|
|