Запис Детальніше

Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікробіологічні показники варених ковбас зі зменшеним вмістом нітриту натрію
Microbiological parameters of cooked sausages with reduced sodium nitrite content
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Борсолюк, Л. В.
Борсолюк, Л. В.
Borsoluk, L.
 
Subject технологія
технология
technology
варені ковбаси
вареные колбасы
cooked sausages
нітрит натрію
нитрит натрия
sodium nitrite
мікробіологічна стабільність
микробиологическая стабильность
microbiological stability
 
Description Представлено результати досліджень зменшення кількості нітриту натрію у варених ковбасних виробах на стабільність мікробіологічних показників готових продуктів при зберігання. Представлены результаты исследований уменьшения количества нитрита натрия в вареных колбасных изделиях на стабильность микробиологических показателей готовых продуктов при хранение.
The results of studies on reducing sodium nitrite in cooked sausage products for microbiological stability indices of finished products in storage are outlined.
 
Publisher Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
 
Date 2012-02-09T12:55:27Z
2012-02-09T12:55:27Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/207
 
Relation Том 12;№ 2(44) Частина 4