Запис Детальніше

Холодильна технологія харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Холодильна технологія харчових продуктів
Холодильная технология пищевых продуктов
Food refrigeration technologY
 
Creator Масліков, М. М.
Масликов, М. М.
Maslikov, M. M.
 
Subject харчові продукти
пищевые продукты
food products
технологія
охолодження
замороження
холодильне зберігання
технология
охлаждение
замораживание
холодильное хранение
technology
cooling
freezing
cold storage
 
Description Розглянуто склад і властивості харчових продуктів, зміни, що відбуваються в них, способи холодильного оброблення, методи розрахунку режимів охолодження, заморожування, зберігання, прилади для контролю цих режимів. Наведено технології вироблення харчових продуктів, що найчастіше є об’єктами холодильного оброблення.
Рассмотрены состав и свойства пищевых продуктов, изменения, происходящие в них, способы холодильной обработки, методы расчета режимов охлаждения, замораживания, хранения, приборы для контроля этих режимов. Приведены технологии производства пищевых продуктов, чаще всего являющихся объектами холодильной обработки.
The composition and properties of food products, changes in them, methods of cold processing are explained. Calculating the modes of cooling, freezing, cold storage and devices for the control of these modes are described. The technologies of food production, often being the objects of the refrigeration process, are described.
 
Date 2012-02-22T08:57:32Z
2012-02-22T08:57:32Z
2007
 
Identifier Масліков, М. М. Холодильна технологія харчових продуктів: Навч. посіб. / М. М. Масліков. - К.: НУХТ, 2007. – 335 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/292
 
Language other