Холодильна технологія харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Холодильна технологія харчових продуктів
Холодильная технология пищевых продуктов Food refrigeration technologY |
|
Creator |
Масліков, М. М.
Масликов, М. М. Maslikov, M. M. |
|
Subject |
харчові продукти
пищевые продукты food products технологія охолодження замороження холодильне зберігання технология охлаждение замораживание холодильное хранение technology cooling freezing cold storage |
|
Description |
Розглянуто склад і властивості харчових продуктів, зміни, що відбуваються в них, способи холодильного оброблення, методи розрахунку режимів охолодження, заморожування, зберігання, прилади для контролю цих режимів. Наведено технології вироблення харчових продуктів, що найчастіше є об’єктами холодильного оброблення.
Рассмотрены состав и свойства пищевых продуктов, изменения, происходящие в них, способы холодильной обработки, методы расчета режимов охлаждения, замораживания, хранения, приборы для контроля этих режимов. Приведены технологии производства пищевых продуктов, чаще всего являющихся объектами холодильной обработки. The composition and properties of food products, changes in them, methods of cold processing are explained. Calculating the modes of cooling, freezing, cold storage and devices for the control of these modes are described. The technologies of food production, often being the objects of the refrigeration process, are described. |
|
Date |
2012-02-22T08:57:32Z
2012-02-22T08:57:32Z 2007 |
|
Identifier |
Масліков, М. М. Холодильна технологія харчових продуктів: Навч. посіб. / М. М. Масліков. - К.: НУХТ, 2007. – 335 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/292 |
|
Language |
other
|
|