Запис Детальніше

Концентрування розчину лактози при комплексній переробці молочної сироватки мембранними методами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концентрування розчину лактози при комплексній переробці молочної сироватки мембранними методами
Концентрирование раствора лактозы при комплексной переработке молочной сыворотки мембранными методами
Concentration of the solution of lactose in whey processing complex membrane methods
 
Creator Змієвський, Ю. Г.
Мирончук, В. Г.
Українець, А. І.
Грушевська, І. О.
Кучерук, Д. Д.
Змиевский, Ю. Г.
Zmievskiy, Yu.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Грушевская, И. О.
Grushevska, I.
Кучерук, Д. Д.
Kucheruk, D.
 
Subject молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
лактоза
lactose
мембранні методи
мембранные методы
membrane methods
 
Description Концентровані розчини лактози — невід ємна частина технологій виробництва таких продуктів, як молочний цукор, лактулоза, глюкозо-галактозні сиропи тощо Останнім часом значно розширено асортимент продукції не лише в молочній галузі, а й у хлібопекарській. кондитерській, фармацевтичній. зросла кількість і якість продукції профілактичного и оздоровчого призначення Це невелика частка можливого застосування зазначених розчинів, то ж необхідно вдосконалювати и здешевлювати технології їх отримання. Найпростіший і найдешевший метод — переробка молочної сироватки як вторинної сировини. Концентрированные растворы лактозы - невод объемная часть технологий производства таких продуктов, как молочный сахар, лактулоза, глюкозо-галактозы сиропы и т.п. В последнее время значительно расширен ассортимент продукции не только в молочной отрасли, но и в хлебопекарной. кондитерской, фармацевтической. возросло количество и качество продукции профилактического и оздоровительного назначения Это небольшая доля возможного применения указанных растворов, поэтому необходимо совершенствовать и удешевлять технологии их получения. Самый простой и дешевый способ - переработка молочной сыворотки в качестве вторичного сырья. Concentrated solutions of lactose - an essential integral part of technology products such as lactose, lactulose, glucose-galactose syrups, etc. Recently, greatly expanded the range of products not only in the dairy industry, but also in baking. confectionery, pharmaceutical. the number and quality of preventive and wellness destination This is a small proportion of the possible application of these solutions, it is necessary to improve the technology and reduce the price of their receipt. The easiest and cheapest method - as a whey processing of secondary raw materials.
 
Date 2012-02-22T20:08:47Z
2012-02-22T20:08:47Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Концентрування лактоз при комплексній переробці молочної сироватки мембранними методами / Ю. Змієвський, В. Мирончук, А. Українець // Харчова і переробна промисловість.-К.:Нива,2009. - № 9-10(361-362).– С. 21-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/318
 
Language uk_UK