Технологічне обладнання харчових виробництв. Конспект лекцій. Частина 1
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічне обладнання харчових виробництв. Конспект лекцій. Частина 1
Технологическое оборудование пищевых производств. Конспект лекций. Часть 1 Technological equipment for food industry. Lecture. Part 1 |
|
Creator |
Серьогін, О. О.
Пономаренко, В. В. Люлька, Д. М. Seriogin, O. Ponomarenko, V. Lulka, D. Люлька, Д. Н. Серёгин, А. А. |
|
Subject |
обладнання
харчовий сировина оборудование пищевой сырье equipment nutritional raw |
|
Description |
Дана характеристика технологічних середовищ харчових виробництв. Приведена класифікація, будова та принцип роботи обладнання для миття, розбирання, механічного подрібнення, перемішування та розділення сумішей. Данная характеристика технологических сред пищевых производств. Приведенная классификация, устройство и принцип работы оборудования для мойки, разборки, механического измельчения, перемешивания и разделения смесей. This response technological environments of food production. Present classification, structure and principle of operation of the equipment for washing, cutting, mechanical grinding, mixing, and separation of mixtures.
|
|
Date |
2012-02-24T13:10:54Z
2012-02-24T13:10:54Z 2011 |
|
Identifier |
Серьогін, О. О. Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" (спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв") денної та заочної форм навчання / О. О. Серьогін, В. В. Пономаренко, Д. М. Люлька. - К.: НУХТ, 2011. - Ч. 1. - 160 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/339 |
|
Language |
uk_UK
|
|