Запис Детальніше

Технологічне обладнання харчових виробництв. Конспект лекцій. Частина 1

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічне обладнання харчових виробництв. Конспект лекцій. Частина 1
Технологическое оборудование пищевых производств. Конспект лекций. Часть 1
Technological equipment for food industry. Lecture. Part 1
 
Creator Серьогін, О. О.
Пономаренко, В. В.
Люлька, Д. М.
Seriogin, O.
Ponomarenko, V.
Lulka, D.
Люлька, Д. Н.
Серёгин, А. А.
 
Subject обладнання
харчовий
сировина
оборудование
пищевой
сырье
equipment
nutritional
raw
 
Description Дана характеристика технологічних середовищ харчових виробництв. Приведена класифікація, будова та принцип роботи обладнання для миття, розбирання, механічного подрібнення, перемішування та розділення сумішей. Данная характеристика технологических сред пищевых производств. Приведенная классификация, устройство и принцип работы оборудования для мойки, разборки, механического измельчения, перемешивания и разделения смесей. This response technological environments of food production. Present classification, structure and principle of operation of the equipment for washing, cutting, mechanical grinding, mixing, and separation of mixtures.
 
Date 2012-02-24T13:10:54Z
2012-02-24T13:10:54Z
2011
 
Identifier Серьогін, О. О. Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій для студ. напряму підготовки 6.050502 "Інженерна механіка" (спеціальності "Обладнання переробних і харчових виробництв") денної та заочної форм навчання / О. О. Серьогін, В. В. Пономаренко, Д. М. Люлька. - К.: НУХТ, 2011. - Ч. 1. - 160 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/339
 
Language uk_UK