Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба
Влияние сухой пшеничной клейковины на технологический процесс и качество хлеба Effect of dry wheat gluten in the manufacturing process and quality of bread |
|
Creator |
Білик, О. А.
Билык, Е. А. Bilyk, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. |
|
Subject |
Суха пшенична клейковина, технологічні показники, якість хліба.
Сухая пшеничная клейковина, технологические показатели, качество хлеба. Dry wheat gluten, technological performance, the quality of bread. |
|
Description |
Наведено можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини. Визначено позитивний вплив сухої пшеничної клейковини на якість хліба у кількості від 1 до 4 %.
Приведены возможность использования сухой пшеничной клейковины для улучшения качества хлебобулочных изделий в случае использования муки с пониженным содержанием клейковины. Определено положительное влияние сухой пшеничной клейковины на качество хлеба в количестве от 1 до 4%. An ability to use dry wheat gluten to improve the quality of baked goods in the case of flour with low gluten content. Determined a positive effect of dry wheat gluten on quality food in an amount from 1 to 4%. |
|
Date |
2012-03-09T20:19:17Z
2012-03-09T20:19:17Z 2005 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
|
|
Language |
uk_UK
|
|