Запис Детальніше

Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив сухої пшеничної клейковини на технологічний процес і якість хліба
Влияние сухой пшеничной клейковины на технологический процесс и качество хлеба
Effect of dry wheat gluten in the manufacturing process and quality of bread
 
Creator Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
 
Subject Суха пшенична клейковина, технологічні показники, якість хліба.
Сухая пшеничная клейковина, технологические показатели, качество хлеба.
Dry wheat gluten, technological performance, the quality of bread.
 
Description Наведено можливість використання сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів у разі використання борошна з зниженим вмістом клейковини. Визначено позитивний вплив сухої пшеничної клейковини на якість хліба у кількості від 1 до 4 %.
Приведены возможность использования сухой пшеничной клейковины для улучшения качества хлебобулочных изделий в случае использования муки с пониженным содержанием клейковины. Определено положительное влияние сухой пшеничной клейковины на качество хлеба в количестве от 1 до 4%.
An ability to use dry wheat gluten to improve the quality of baked goods in the case of flour with low gluten content. Determined a positive effect of dry wheat gluten on quality food in an amount from 1 to 4%.
 
Date 2012-03-09T20:19:17Z
2012-03-09T20:19:17Z
2005
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
 
Language uk_UK