Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста
Влияние глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на дрожжевую микрофлору теста The influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle on yeast microflora of dough |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Бондаренко, Ю. В. Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. |
|
Subject |
цукор
глюкозно-фруктозний сироп мальтозна патока бродіння тісто об’єм хліба сахар глюкозно-фруктозный сироп мальтозная патока брожение тесто объем хлеба sugar glucose-fructose syrup maltose treacle fermentation dough bread volume |
|
Description |
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на жизнедеятельностьдрожжевой микрофлоры теста и качество хлеба. In paper presents researching glucose-fructose syrup and maltose treacle influence to activity of yeast microorganisms in dough and bread quality. |
|
Date |
2012-03-10T18:12:38Z
2012-03-10T18:12:38Z 2008 |
|
Identifier |
Дробот, В. І. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2008. - № 2. - С. 24-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/418 |
|
Language |
uk_UK
|
|