Запис Детальніше

Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста
Влияние глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на дрожжевую микрофлору теста
The influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle on yeast microflora of dough
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
 
Subject цукор
глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
бродіння
тісто
об’єм хліба
сахар
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
брожение
тесто
объем хлеба
sugar
glucose-fructose syrup
maltose treacle
fermentation
dough
bread volume
 
Description В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на життєдіяльність дріжджової мікрофлори тіста та якість хліба.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на жизнедеятельностьдрожжевой микрофлоры теста и качество хлеба.
In paper presents researching glucose-fructose syrup and maltose treacle influence to activity of yeast microorganisms in dough and bread quality.
 
Date 2012-03-10T18:12:38Z
2012-03-10T18:12:38Z
2008
 
Identifier Дробот, В. І. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на дріжджову мікрофлору тіста / В. І. Дробот, Ю. В. Бондаренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2008. - № 2. - С. 24-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/418
 
Language uk_UK