Запис Детальніше

Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів
Влияние глюкозно-фруктозного сиропа на потребительские свойства изделий
The influence of glucose-fructose syrup consumer properties of products
 
Creator Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject глюкозно-фруктозний сироп
цукор
тісто
бродіння
об’єм хліба
черствіння
глюкозно-фруктозный сироп
сахар
тесто
брожение
объем хлеба
черствение
glucose-fructose syrup
sugar
dough
fermentation
volume of bread
hardened
 
Description В матеріалах статті наведено дослідження, результати яких свідчать, що глюкозно-фруктозний сироп позитивно впливає на формування споживчих властивостей булочних виробів, зокрема зовнішнього вигляду, смаку і аромату; забезпечує більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння виробів.
В материалах статьи приведены исследования, результаты которых свидетельствуют, что глюкозно-фруктозный сироп положительно влияет на формирование потребительских свойств булочных изделий, в том числе внешнего вида, вкуса и аромата, обеспечивает более выраженное по сравнению с сахаром, влияние на процессы замедления черствения изделий.
In this article the materials research results which show that the glucose-fructose syrup positively еffects the consumer properties of bakery products, including appearance, taste and aroma, provides more pronounced than with sugar, the impact on the processes of slow cherstvinnya products.
 
Date 2012-03-10T18:16:30Z
2012-03-10T18:16:30Z
2009
 
Identifier Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості цу­кристих виробів / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Хлібопек. і кондит. пром-сть України. — 2009. — № 6. — С. 8—10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/419
 
Language uk_UK