Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості виробів
Влияние глюкозно-фруктозного сиропа на потребительские свойства изделий The influence of glucose-fructose syrup consumer properties of products |
|
Creator |
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
глюкозно-фруктозний сироп
цукор тісто бродіння об’єм хліба черствіння глюкозно-фруктозный сироп сахар тесто брожение объем хлеба черствение glucose-fructose syrup sugar dough fermentation volume of bread hardened |
|
Description |
В матеріалах статті наведено дослідження, результати яких свідчать, що глюкозно-фруктозний сироп позитивно впливає на формування споживчих властивостей булочних виробів, зокрема зовнішнього вигляду, смаку і аромату; забезпечує більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння виробів.
В материалах статьи приведены исследования, результаты которых свидетельствуют, что глюкозно-фруктозный сироп положительно влияет на формирование потребительских свойств булочных изделий, в том числе внешнего вида, вкуса и аромата, обеспечивает более выраженное по сравнению с сахаром, влияние на процессы замедления черствения изделий. In this article the materials research results which show that the glucose-fructose syrup positively еffects the consumer properties of bakery products, including appearance, taste and aroma, provides more pronounced than with sugar, the impact on the processes of slow cherstvinnya products. |
|
Date |
2012-03-10T18:16:30Z
2012-03-10T18:16:30Z 2009 |
|
Identifier |
Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості цукристих виробів / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Хлібопек. і кондит. пром-сть України. — 2009. — № 6. — С. 8—10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/419 |
|
Language |
uk_UK
|
|