Запис Детальніше

Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані
Изучение влияния лактитола, фруктозы и смеси на их основе на механизм термической обработки мармелада на карагенане
The study of influence of lactitol and fructoce and their mixtures on the mechanism of hot processing of jellies produced on the basis of carageenans
 
Creator Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н.
Dorohovich, A.
Соловйова, О. Л.
Соловьева, О. Л.
Soloveyova, O.
 
Subject цукровий діабет
карагенан
лактитол
фруктоза
дериватограф
волога
сахарный диабет
карагенан
лактитол
фруктоза
дериватограф
влага
sugar diabetes
lactitol
fructose
moisture
 
Description Досліджено тепломасообмінні процеси при виготовлені мармеладу на різних видах цукрозамінників (лактитол, фруктоза та їх суміші); проведено порівняння по відношенню до драглів на сахарозі.
Исследовано тепломасообменные процессы при изготовлении мармелада на разных видах сахарозаменителей (лактитол, фруктоза и их смеси); проведено сравнение по отношению к мармеладу на сахарозе.
The study of hot processing of jellies produced on the basis of different types of sugar, substitutes is carried out. The conmparison was made with jellies on the basis of sucrose.
 
Date 2012-03-12T03:44:53Z
2012-03-12T03:44:53Z
2011
 
Identifier Дорохович А. М. Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані / А. М. Дорохович, О. Л. Соловйова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 4. - С. 7-9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
 
Language uk_UK