Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані
Изучение влияния лактитола, фруктозы и смеси на их основе на механизм термической обработки мармелада на карагенане The study of influence of lactitol and fructoce and their mixtures on the mechanism of hot processing of jellies produced on the basis of carageenans |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. Соловйова, О. Л. Соловьева, О. Л. Soloveyova, O. |
|
Subject |
цукровий діабет
карагенан лактитол фруктоза дериватограф волога сахарный диабет карагенан лактитол фруктоза дериватограф влага sugar diabetes lactitol fructose moisture |
|
Description |
Досліджено тепломасообмінні процеси при виготовлені мармеладу на різних видах цукрозамінників (лактитол, фруктоза та їх суміші); проведено порівняння по відношенню до драглів на сахарозі.
Исследовано тепломасообменные процессы при изготовлении мармелада на разных видах сахарозаменителей (лактитол, фруктоза и их смеси); проведено сравнение по отношению к мармеладу на сахарозе. The study of hot processing of jellies produced on the basis of different types of sugar, substitutes is carried out. The conmparison was made with jellies on the basis of sucrose. |
|
Date |
2012-03-12T03:44:53Z
2012-03-12T03:44:53Z 2011 |
|
Identifier |
Дорохович А. М. Вивчення впливу лактитолу, фруктози та їх суміші на механізм термічного оброблення желейного мармеладу на карагенані / А. М. Дорохович, О. Л. Соловйова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 4. - С. 7-9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/431 |
|
Language |
uk_UK
|
|