Біоантиоксиданти – необхідні компоненти оздоровчого харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біоантиоксиданти – необхідні компоненти оздоровчого харчування
Биоантиоксиданты - необходимые компоненты оздоровительного питания Bioantioxydants as the necessary components of healthy food |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
вільні радикали
перекисне окислення ліпідів окислювальний стрес антиоксиданти антирадикальна активність рослинна сировина lipids biomembranes antioxidants free radicals peroxides free radical oxidation липиды биомембраны антиоксиданты свободные радикалы перекиси свободнорадикальное окисление |
|
Description |
З’ясовано сучасні тенденції у системі захисту біологічних структур, передусім тканинних ліпідів, від ушкоджуючої дії вільних радикалів та перекисів і добору природних рослинних компонентів для створення нових оздоровчих продуктів антиоксидантної дії.
Выяснено современные тенденции в системе защиты биологических структур, прежде тканевых липидов, от повреждающего действия свободных радикалов и перекисей и отбора природных растительных компонентов для создания новых оздоровительных продуктов антиоксидантного действия. There are elucidated the main tendencies in the system of biological structures’ (particularly the tissue lipids) protection from the harmful influence of free radicals and peroxides, and in the choice of natural plant components for creating the new healthy foodstuff with antioxidant action. |
|
Date |
2012-03-20T09:27:38Z
2012-03-20T09:27:38Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Біоантиоксиданти – необхідні компоненти оздоровчого харчування / Г. О. Сімахіна // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. - С. 104-106.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/464 |
|
Language |
uk_UK
|
|