Запис Детальніше

Біоантиоксиданти – необхідні компоненти оздоровчого харчування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біоантиоксиданти – необхідні компоненти оздоровчого харчування
Биоантиоксиданты - необходимые компоненты оздоровительного питания
Bioantioxydants as the necessary components
of healthy food
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Симахина, Г. А.
 
Subject вільні радикали
перекисне окислення ліпідів
окислювальний стрес
антиоксиданти
антирадикальна активність
рослинна сировина
lipids
biomembranes
antioxidants
free radicals
peroxides
free radical oxidation
липиды
биомембраны
антиоксиданты
свободные радикалы
перекиси
свободнорадикальное окисление
 
Description З’ясовано сучасні тенденції у системі захисту біологічних структур, передусім тканинних ліпідів, від ушкоджуючої дії вільних радикалів та перекисів і добору природних рослинних компонентів для створення нових оздоровчих продуктів антиоксидантної дії.
Выяснено современные тенденции в системе защиты биологических структур, прежде тканевых липидов, от повреждающего действия свободных радикалов и перекисей и отбора природных растительных компонентов для создания новых оздоровительных продуктов антиоксидантного действия.
There are elucidated the main tendencies in the system of biological structures’ (particularly the tissue lipids) protection from the harmful influence of free radicals and peroxides, and in the choice of natural plant components for creating the new healthy foodstuff with antioxidant action.
 
Date 2012-03-20T09:27:38Z
2012-03-20T09:27:38Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Біоантиоксиданти – необхідні компоненти оздоровчого харчування / Г. О. Сімахіна // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. - С. 104-106.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/464
 
Language uk_UK