Запис Детальніше

Використання кріотехнологій при отриманні біологічно активних харчових добавок з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання кріотехнологій при отриманні біологічно активних харчових добавок з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва
Использование криотехнологий при получении биологически активных пищевых добавок из побочных продуктов свеклосахарного производства
Use kriotehnolohiy getting dietary supplements from by-products of sugar beet
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А.
Simakhina, G.
Shtanko, O.
Симахина, Г. А.
Штанько, О. А.
 
Subject цукрові буряки
вторинні ресурси
буряковий жом
низькі температури
харчові біодобавки
харчові волокна
сахарная свекла
вторичные ресурсы
свекловичный жом
низкие температуры
пищевые биодобавки
пищевые волокна
sugar beets
secondary resources
beet pulp
low temperatures
food Supplements
dietary fiber
 
Description Розробка і застосування ресурсозберігаючих і безвідходних технологій комплексної переробки вітаміновмісної сировини, отримання з неї фітодобавок, зниження втрат вітамінів та інших БАР, використання нетрадиційних джерел БАР, створення харчових продуктів направленої лікувально-профілактичної дії, збагачених натуральними біологічно активними речовинами.
Разработка и применение ресурсосберегающих и безотходных технологий комплексной переработки витаминосодержащими сырья, получения из нее фитодобавок, снижения потерь витаминов и других БАВ, использование нетрадиционных источников БАВ, создание пищевых продуктов направленного лечебно-профилактического действия, обогащенных натуральными биологически активными веществами.
Development and application of energy-saving and waste-free technology complex vitamins-processing of raw materials, obtaining from it fitodobavok, reducing the loss of vitamins and other biologically active substances, the use of alternative sources BAR, creating food directed therapeutic and preventive action, enriched with natural biologically active substances.
 
Date 2012-03-20T09:36:14Z
2012-03-20T09:36:14Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Використання кріотехнологій при отриманні біологічно активних харчових добавок з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // НУХТ. - 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/466
 
Language uk_UK