Використання кріотехнологій при отриманні біологічно активних харчових добавок з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання кріотехнологій при отриманні біологічно активних харчових добавок з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва
Использование криотехнологий при получении биологически активных пищевых добавок из побочных продуктов свеклосахарного производства Use kriotehnolohiy getting dietary supplements from by-products of sugar beet |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Штанько, О. А. Simakhina, G. Shtanko, O. Симахина, Г. А. Штанько, О. А. |
|
Subject |
цукрові буряки
вторинні ресурси буряковий жом низькі температури харчові біодобавки харчові волокна сахарная свекла вторичные ресурсы свекловичный жом низкие температуры пищевые биодобавки пищевые волокна sugar beets secondary resources beet pulp low temperatures food Supplements dietary fiber |
|
Description |
Розробка і застосування ресурсозберігаючих і безвідходних технологій комплексної переробки вітаміновмісної сировини, отримання з неї фітодобавок, зниження втрат вітамінів та інших БАР, використання нетрадиційних джерел БАР, створення харчових продуктів направленої лікувально-профілактичної дії, збагачених натуральними біологічно активними речовинами. Разработка и применение ресурсосберегающих и безотходных технологий комплексной переработки витаминосодержащими сырья, получения из нее фитодобавок, снижения потерь витаминов и других БАВ, использование нетрадиционных источников БАВ, создание пищевых продуктов направленного лечебно-профилактического действия, обогащенных натуральными биологически активными веществами. Development and application of energy-saving and waste-free technology complex vitamins-processing of raw materials, obtaining from it fitodobavok, reducing the loss of vitamins and other biologically active substances, the use of alternative sources BAR, creating food directed therapeutic and preventive action, enriched with natural biologically active substances. |
|
Date |
2012-03-20T09:36:14Z
2012-03-20T09:36:14Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Використання кріотехнологій при отриманні біологічно активних харчових добавок з побічних продуктів бурякоцукрового виробництва / Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько // НУХТ. - 2004.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/466 |
|
Language |
uk_UK
|
|