Запис Детальніше

Вплив комплексних антиоксидантів на термін зберігання молочних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив комплексних антиоксидантів на термін зберігання молочних продуктів
Влияние комплексных антиоксидантов на срок хранения молочных продуктов
Influence of complex antioxidants on an expiration date of dairies
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject антиоксиданти
спреди
напої з молочної сироватки
окислення ліпідів
кислотне число
антиоксиданты
спреды
напитки из молочной сыворотки
окисление липидов
кислотное число
antioxidants
spreads
whey based drinks
oxidization of lipids
acid number
 
Description В статті обґрунтована доцільність внесення антиоксидантів природного та штучного походження до різноманітних молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру з метою уповільнення процесу окислення. Визначено ступінь ефективної дії антиоксидантів на рослинно-жирові емульсії для виробництва спредів та жирових основ для напоїв на основі молочної сироватки. В статье обоснована целесообразность внесения антиоксидантов природного и синтетического происхождения к различным молочным продуктам с повышенным содержанием жира с целью замедления процесса окисления. Определенно степень эффективного действия антиоксидантов на растительно-жировые эмульсии для производства спредов и жировых основ для напитков на основе молочной сыворотки. In the article the expediency of bringing the antioxidants of natural and artificial origin into the various dairies with enhanceable maintenance of fat with the aim of deceleration of oxidization process is grounded. The degree of effective action of antioxidants on vegetable-fatty emulsions for the production of and fatty bases for drinks on whey basis is defined.
 
Contributor Красуля, О. О.
 
Date 2012-03-26T14:53:59Z
2012-03-26T14:53:59Z
2011
 
Identifier Красуля, О. О. Вплив комплексних антиоксидантів на термін зберігання молочних продуктів / О. О. Красуля, О. В. Грек // Продукты и ингредиенты. - 2011. - № 8. - С. 43-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/510