Вплив комплексних антиоксидантів на термін зберігання молочних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив комплексних антиоксидантів на термін зберігання молочних продуктів
Влияние комплексных антиоксидантов на срок хранения молочных продуктов Influence of complex antioxidants on an expiration date of dairies |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
антиоксиданти
спреди напої з молочної сироватки окислення ліпідів кислотне число антиоксиданты спреды напитки из молочной сыворотки окисление липидов кислотное число antioxidants spreads whey based drinks oxidization of lipids acid number |
|
Description |
В статті обґрунтована доцільність внесення антиоксидантів природного та штучного походження до різноманітних молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру з метою уповільнення процесу окислення. Визначено ступінь ефективної дії антиоксидантів на рослинно-жирові емульсії для виробництва спредів та жирових основ для напоїв на основі молочної сироватки. В статье обоснована целесообразность внесения антиоксидантов природного и синтетического происхождения к различным молочным продуктам с повышенным содержанием жира с целью замедления процесса окисления. Определенно степень эффективного действия антиоксидантов на растительно-жировые эмульсии для производства спредов и жировых основ для напитков на основе молочной сыворотки. In the article the expediency of bringing the antioxidants of natural and artificial origin into the various dairies with enhanceable maintenance of fat with the aim of deceleration of oxidization process is grounded. The degree of effective action of antioxidants on vegetable-fatty emulsions for the production of and fatty bases for drinks on whey basis is defined.
|
|
Contributor |
Красуля, О. О.
|
|
Date |
2012-03-26T14:53:59Z
2012-03-26T14:53:59Z 2011 |
|
Identifier |
Красуля, О. О. Вплив комплексних антиоксидантів на термін зберігання молочних продуктів / О. О. Красуля, О. В. Грек // Продукты и ингредиенты. - 2011. - № 8. - С. 43-44.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/510 |
|