Запис Детальніше

Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості
Использование теории ограничений для повышения эффективности деятельности предприятий пищевой промышленности
Theory of constraints for increase effectiveness of food industry companies
 
Creator Штанько, Л. О.
Штанько, Л. А.
Shtanko, L.
Вознюк, О. М
Вознюк, О. Н.
Voznjuk, O.
 
Subject теорія обмежень (ТОС)
ключова проблема
харчова галузь
дерево поточної реальності
теория ограничений (ТОС)
ключевая проблема
пищевая отрасль
дерево текущей реальности
theory of constraints
key issue
food industry
reality tree
 
Description В статті наведено алгоритм застосування методики теорії обмежень на підприємстві харчової галузі. На основі побудови дерева поточної реальності, виявлено ключову проблему, що гальмує ефективний розвиток підприємства.
В статье приведен алгоритм применения методики теории ограничений на предприятиях пищевой отрасли. На основе построения дерева текущей реальности, обнаружено ключевую проблему, которая тормозит эффективное развитие предприятия.
The article provides an algorithm applying the theory of constraints methodology enterprise food industry. The system built on the basis of reality tree. A key issue that hinders the efficient development of enterprises.
 
Date 2012-03-27T07:20:15Z
2012-03-27T07:20:15Z
2012
 
Identifier Штанько, Л. О. Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості / Л. О. Штанько, О. М Вознюк // 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/543
 
Language other