Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості
Использование теории ограничений для повышения эффективности деятельности предприятий пищевой промышленности Theory of constraints for increase effectiveness of food industry companies |
|
Creator |
Штанько, Л. О.
Штанько, Л. А. Shtanko, L. Вознюк, О. М Вознюк, О. Н. Voznjuk, O. |
|
Subject |
теорія обмежень (ТОС)
ключова проблема харчова галузь дерево поточної реальності теория ограничений (ТОС) ключевая проблема пищевая отрасль дерево текущей реальности theory of constraints key issue food industry reality tree |
|
Description |
В статті наведено алгоритм застосування методики теорії обмежень на підприємстві харчової галузі. На основі побудови дерева поточної реальності, виявлено ключову проблему, що гальмує ефективний розвиток підприємства.
В статье приведен алгоритм применения методики теории ограничений на предприятиях пищевой отрасли. На основе построения дерева текущей реальности, обнаружено ключевую проблему, которая тормозит эффективное развитие предприятия. The article provides an algorithm applying the theory of constraints methodology enterprise food industry. The system built on the basis of reality tree. A key issue that hinders the efficient development of enterprises. |
|
Date |
2012-03-27T07:20:15Z
2012-03-27T07:20:15Z 2012 |
|
Identifier |
Штанько, Л. О. Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості / Л. О. Штанько, О. М Вознюк // 2012.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/543 |
|
Language |
other
|
|