Запис Детальніше

Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
 
Subject цукрові буряки
біологічно активні речовини
сахароза
кріогенна технологія
біологічна цінність
порошки
 
Description Досліджено біохімічний склад кріопорошків з цукрових буряків, проаналізовано функціональний вплив основних біокомпонентів порошків на організм людини і показано доцільність використання вуглеводовмісної сировини в якості високоефективних біодобавок та для збагачення харчових продуктів.
 
Publisher Цукор України
 
Date 2012-04-01T09:03:09Z
2012-04-01T09:03:09Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Цукровий буряк – одна з найпоширеніших сільськогосподарських культур. У силу традиційних поглядів її донині розглядають лише як сировину для одержання цукру. Хоча спектр використання цукрового буряку може й повинен бути набагато ширшим.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
 
Language uk_UK