Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біологічна цінність та функціональна дія компонентів кріопорошків цукрових буряків
|
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. |
|
Subject |
цукрові буряки
біологічно активні речовини сахароза кріогенна технологія біологічна цінність порошки |
|
Description |
Досліджено біохімічний склад кріопорошків з цукрових буряків, проаналізовано функціональний вплив основних біокомпонентів порошків на організм людини і показано доцільність використання вуглеводовмісної сировини в якості високоефективних біодобавок та для збагачення харчових продуктів.
|
|
Publisher |
Цукор України
|
|
Date |
2012-04-01T09:03:09Z
2012-04-01T09:03:09Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Цукровий буряк – одна з найпоширеніших сільськогосподарських культур. У силу традиційних поглядів її донині розглядають лише як сировину для одержання цукру. Хоча спектр використання цукрового буряку може й повинен бути набагато ширшим.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/631 |
|
Language |
uk_UK
|
|