Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”
Влияние ферментативно-активной соевой муки на технологический процес и качество хлеба из муки "Здоровье" The impact of enzymatically active soy flour in the production process and the quality of bread from a flour of the "Health" |
|
Creator |
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А. Mykhonik, L. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Грищенко, А. М. Грищенко, А. Н. Grischenko, A. |
|
Subject |
борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці
хлібопекарські властивості ферментативно-активне соєве борошно мука из цельносмолотого зерна пшеницы хлебопекарные свойства ферментативно-активная соевая мука whole-wheat flour break-making properties enzymatic soya flour |
|
Description |
Досліджено вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна з суцільно змеленого зерна пшениці «Здоров’я».
Исследовано влияние ферментативноактив-ной соевой муки на технологический процесс и качество хлеба из муки из цельносмолотого зерна пшениці «Здоровье». Influence of enzymatic soya flour on the technological process and quality of bread made from the whole-wheat “Health” flour has been researched. |
|
Date |
2012-04-03T15:07:00Z
2012-04-03T15:07:00Z 2007 |
|
Identifier |
Михонік, Л. А. Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна "здоров'я"/ Л. А. Михонік, В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 12 (37). – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/686 |
|
Language |
uk_UK
|
|