Запис Детальніше

Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна „Здоров’я”
Влияние ферментативно-активной соевой муки на технологический процес и качество хлеба из муки "Здоровье"
The impact of enzymatically active soy flour in the production process and the quality of bread from a flour of the "Health"
 
Creator Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А.
Mykhonik, L.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Грищенко, А. М.
Грищенко, А. Н.
Grischenko, A.
 
Subject борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці
хлібопекарські властивості
ферментативно-активне соєве борошно
мука из цельносмолотого зерна пшеницы
хлебопекарные свойства
ферментативно-активная соевая мука
whole-wheat flour
break-making properties
enzymatic soya flour
 
Description Досліджено вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна з суцільно змеленого зерна пшениці «Здоров’я».
Исследовано влияние ферментативноактив-ной соевой муки на технологический процесс и качество хлеба из муки из цельносмолотого зерна пшениці «Здоровье».
Influence of enzymatic soya flour on the technological process and quality of bread made from the whole-wheat “Health” flour has been researched.
 
Date 2012-04-03T15:07:00Z
2012-04-03T15:07:00Z
2007
 
Identifier Михонік, Л. А. Вплив ферментативно-активного соєвого борошна на технологічний процес і якість хліба з борошна "здоров'я"/ Л. А. Михонік, В. І. Дробот, А. М. Грищенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2007. - № 12 (37). – С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/686
 
Language uk_UK