Запис Детальніше

Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини
Динамика биотрансформации и поведение при замораживании биокомплекса ягод малины
Dynamics and behavior during biotransformation biocomplex frozen raspberries
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G.
Симахина, Г. А.
 
Subject плоди та овочі
біокомпоненти
дикорослі
вітамінна цінність
низькі температури
якість продукту
плоды и овощи
биокомпоненты
дикорастущие
витаминная ценность
низкие температуры
качество продукта
fruits and vegetables
biocomponents
wild
vitamin value
low temperature
product quality
 
Description Обґрунтовано доцільність використання ягід малини при створенні свіжозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Проведено порівняльну характеристику кількісних та якісних змін основних груп біологічно активних речовин ягід малини під впливом низьких температур, визначено здатність до холодових адаптацій і протистояння кріоушкодженням різних сортів малини. Вивчено динаміку біотрансформації поліфенольних сполук в процесі дозрівання ягід малини.
Обоснована целесообразность использования ягод малины при создании свежезамороженных полуфабрикатов повышенной биологической ценности. Проведена сравнительная характеристика количественных и качественных изменений основных групп биологически активных веществ ягод малины под воздействием низких температур, определены способность к холодовых адаптации и противостояния криоушкодженням разных сортов малины. Изучена динамика биотрансформации полифенольных соединений в процессе созревания ягод малины.
The appropriateness of raspberries to create semi-frozen high biological value. The comparative characteristics of quantitative and qualitative changes of major groups of biologically active substances raspberries influenced by low temperatures, defined ability to cold adaptation and resistance krioushkodzhennyam different varieties of raspberries. The dynamics of biotransformation of polyphenolic compounds during ripening raspberries.
 
Publisher Наукові праці НУХТ
 
Date 2012-04-05T15:42:47Z
2012-04-05T15:42:47Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Сімахіна, Г. О. Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини / Г. О Сімахіна. // Наукові праці НУХТ. - 2009. - №29. - С. 8-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/741
 
Language uk_UK