Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини
Динамика биотрансформации и поведение при замораживании биокомплекса ягод малины Dynamics and behavior during biotransformation biocomplex frozen raspberries |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Simakhina, G. Симахина, Г. А. |
|
Subject |
плоди та овочі
біокомпоненти дикорослі вітамінна цінність низькі температури якість продукту плоды и овощи биокомпоненты дикорастущие витаминная ценность низкие температуры качество продукта fruits and vegetables biocomponents wild vitamin value low temperature product quality |
|
Description |
Обґрунтовано доцільність використання ягід малини при створенні свіжозаморожених напівфабрикатів підвищеної біологічної цінності. Проведено порівняльну характеристику кількісних та якісних змін основних груп біологічно активних речовин ягід малини під впливом низьких температур, визначено здатність до холодових адаптацій і протистояння кріоушкодженням різних сортів малини. Вивчено динаміку біотрансформації поліфенольних сполук в процесі дозрівання ягід малини.
Обоснована целесообразность использования ягод малины при создании свежезамороженных полуфабрикатов повышенной биологической ценности. Проведена сравнительная характеристика количественных и качественных изменений основных групп биологически активных веществ ягод малины под воздействием низких температур, определены способность к холодовых адаптации и противостояния криоушкодженням разных сортов малины. Изучена динамика биотрансформации полифенольных соединений в процессе созревания ягод малины. The appropriateness of raspberries to create semi-frozen high biological value. The comparative characteristics of quantitative and qualitative changes of major groups of biologically active substances raspberries influenced by low temperatures, defined ability to cold adaptation and resistance krioushkodzhennyam different varieties of raspberries. The dynamics of biotransformation of polyphenolic compounds during ripening raspberries. |
|
Publisher |
Наукові праці НУХТ
|
|
Date |
2012-04-05T15:42:47Z
2012-04-05T15:42:47Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сімахіна, Г. О. Динаміка біотрансформації та поведінка при заморожуванні біокомплексу ягід малини / Г. О Сімахіна. // Наукові праці НУХТ. - 2009. - №29. - С. 8-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/741 |
|
Language |
uk_UK
|
|