Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей
Improved range of technology and special products for prophylactic nutrition of children |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Пешук, Л. В. Топчій, О. А. Карпенко, П. О. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Peshuk, L. Topchiy, O. Karpenko, P. Крыжова (Венглюк), Ю. П. |
|
Subject |
збалансоване харчування
технологія кулінарні напівфабрикати дитячий організм хімічний склад balanced diet technology culinary preparations the child's body the chemical composition сбалансированное питание технология кулинарные полуфабрикаты детский организм химический состав |
|
Description |
Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку. Разработаны рецептуры и технологии изготовления полуфабрикатов мясных кулинарных частности битков и фрикаделек, обогащенных питательными веществами, которые повышают резистентность организма, предназначенных для питания детей школьного возраста. A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children. |
|
Date |
2012-06-06T21:20:22Z
2012-06-06T21:20:22Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Крижова, Ю. П. Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей / Ю. П. Крижова, Л. В. Пешук, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 40-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1211 |
|
Language |
uk_UK
|
|