Запис Детальніше

Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей
Improved range of technology and special products for prophylactic nutrition of children
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Пешук, Л. В.
Топчій, О. А.
Карпенко, П. О.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Peshuk, L.
Topchiy, O.
Karpenko, P.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
 
Subject збалансоване харчування
технологія
кулінарні напівфабрикати
дитячий організм
хімічний склад
balanced diet
technology
culinary preparations
the child's body
the chemical composition
сбалансированное питание
технология
кулинарные полуфабрикаты
детский организм
химический состав
 
Description Розроблено рецептури та технології виготовлення напівфабрикатів м'ясних кулінарних, зокрема битків і фрикадельок, збагачених харчовими речовинами, які підвищують резистентність організму людини, призначених для харчування дітей шкільного віку.

Разработаны рецептуры и технологии изготовления полуфабрикатов мясных кулинарных частности битков и фрикаделек, обогащенных питательными веществами, которые повышают резистентность организма, предназначенных для питания детей школьного возраста.

A compounding and manufacturing technology culinary preparations of meat, including meatballs and meatballs, enriched with nutrients that increase the resistance of the human body, intended for feeding school children.
 
Date 2012-06-06T21:20:22Z
2012-06-06T21:20:22Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Крижова, Ю. П. Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітей / Ю. П. Крижова, Л. В. Пешук, О. А. Топчій, П. О. Карпенко // Харчова промисловість. – 2007. - № 5. - С. 40-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1211
 
Language uk_UK