Вступ України у ВТО потребує випуск конкурентоспроможних кондитерських виробів, роботи вчених НУХТ у вирішенні цієї проблеми
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вступ України у ВТО потребує випуск конкурентоспроможних кондитерських виробів, роботи вчених НУХТ у вирішенні цієї проблеми
Вступление Украины в ВТО требует выпуск конкурентоспособных кондитерских изделий, работы ученых НУПТ в решении этой проблемы The entry of Ukraine in WТО requires producing of competitive pastry products, work of scientists of NUFT in the decision of this problem |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Дорохович, А. Н. Dorohovich, A. |
|
Subject |
Конкурентоспроможність, функціональний харчовий продукт, глікемічний індекс, редукована калорійність, термін зберігання.
Конкурентоспособность, функциональный пищевой продукт, глкемический индекс, редуцированная калорийность, срок хранения. Competitiveness, functional food product, glycémie index, reduce calorie, storage life. |
|
Description |
На кафедрі проводиться робота по розробленню технології та нових конкурентоспроможних кондитерських виробів, що мають оздоровчу спрямованість за рахунок раціонального використання фізіологічно функціональних харчових інгредієнтів: поліолів з низьким глікемічним індексом, харчових добавок "Вепео", "Гемовітал", "Пуракал".
На кафедре проводится работа по разработке технологии и новых конкурентоспособных кондитерских изделий, которые имеют оздоровительную направленность за счет рационального использования физиологически функциональных пищевых ингредиентов: полиолов с низким гликемическим индексом, пищевых добавок "Вепео", "Гемовітал", "Пуракал". Work on development of technology and new competitive confectionary, that have health orientation due to the rational use physiologically functional food ingredients is realizing by the faculty: poliols with a low glycémie index, food additions "Beneo", "Gemovital", "Puracal". |
|
Date |
2012-06-10T12:20:31Z
2012-06-10T12:20:31Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1274
|
|
Language |
uk_UK
|
|