Запис Детальніше

Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів
Использование тыквенного порошка при производстве хлебобулочных изделий
Using the pumpkin powder for the production of bakery products
 
Creator Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Суха, Н. А.
Суха, Н. А.
Suha, N.
 
Subject Гарбузовий порошок, борошно, тісто, технологічний процес, хліб.
Тыквенный порошок, мука, тесто, технологический процесс, хлеб.
Pumpkin powder, flour, dough, technological process, bread.
 
Description В матеріалах статті наведені дані досліджень хімічного складу гарбузового порошку, його вплив на технологічний процес і якість готових виробів, встановлено оптимальне дозування гарбузового порошку в тісто, що дозволяє одержати вироби з достатніми споживчими властивостями.
В материалах статьи приведены данные исследований химического состава тыквенного порошка, его влияние на технологический процесс и качество готовых изделий, установлено оптимальное дозирование тыквенного порошка в тесто, что позволяет получить изделия с достаточными потребительскими свойствами.
In materials of the article data of researches of chemical composition of pumpkin powder, results of its influence on a technological process and quality of the products, the optimum dosage of pumpkin powder in a dough is set, that allows to get products with good consumer properties.
 
Date 2012-06-10T12:29:52Z
2012-06-10T12:29:52Z
2008
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1277
 
Language uk_UK