Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання гарбузового порошку при виробництві хлібобулочних виробів
Использование тыквенного порошка при производстве хлебобулочных изделий Using the pumpkin powder for the production of bakery products |
|
Creator |
Дробот, В. І.
Дробот, В. И. Drobot, V. Суха, Н. А. Суха, Н. А. Suha, N. |
|
Subject |
Гарбузовий порошок, борошно, тісто, технологічний процес, хліб.
Тыквенный порошок, мука, тесто, технологический процесс, хлеб. Pumpkin powder, flour, dough, technological process, bread. |
|
Description |
В матеріалах статті наведені дані досліджень хімічного складу гарбузового порошку, його вплив на технологічний процес і якість готових виробів, встановлено оптимальне дозування гарбузового порошку в тісто, що дозволяє одержати вироби з достатніми споживчими властивостями.
В материалах статьи приведены данные исследований химического состава тыквенного порошка, его влияние на технологический процесс и качество готовых изделий, установлено оптимальное дозирование тыквенного порошка в тесто, что позволяет получить изделия с достаточными потребительскими свойствами. In materials of the article data of researches of chemical composition of pumpkin powder, results of its influence on a technological process and quality of the products, the optimum dosage of pumpkin powder in a dough is set, that allows to get products with good consumer properties. |
|
Date |
2012-06-10T12:29:52Z
2012-06-10T12:29:52Z 2008 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1277
|
|
Language |
uk_UK
|
|