Запис Детальніше

Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості
Влияние овощных порошков на сохранение изделиями свежести
Influence of vegetable powders on the preservation of products freshness
 
Creator Суха, Н. А.
Суха, Н. А.
Suha, N.
Білик, О. А.
Билык, Е. А.
Bilyk, O.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject овочеві порошки
свіжість
крохмаль
деформація м’якушки
хліб
овощные порошки
свежесть
крахмал
деформация мякиша
хлеб
vegetable powders
freshness
starch
the deformation of the crumb
bread
 
Description Доведено ефективність додавання овочевих порошків у кількості 5 % для збереження свіжості хлібобулочних виробів, наведено експериментальні дані.
Доказана эффективность добавления овощных порошков в количестве 5 % для сохранения свежести хлебобулочных изделий, приведены экспериментальные данные.
The effectiveness of adding vegetable powders in the amount of 5 % for the preservation of fresh bakery products, are given the experimental data.
 
Date 2012-06-13T19:58:13Z
2012-06-13T19:58:13Z
2009
 
Identifier Суха, Н. А. Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості / Н. А. Суха, О. А. Білик, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 53-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1417
 
Language uk_UK