Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості
Влияние овощных порошков на сохранение изделиями свежести Influence of vegetable powders on the preservation of products freshness |
|
Creator |
Суха, Н. А.
Суха, Н. А. Suha, N. Білик, О. А. Билык, Е. А. Bilyk, O. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
овочеві порошки
свіжість крохмаль деформація м’якушки хліб овощные порошки свежесть крахмал деформация мякиша хлеб vegetable powders freshness starch the deformation of the crumb bread |
|
Description |
Доведено ефективність додавання овочевих порошків у кількості 5 % для збереження свіжості хлібобулочних виробів, наведено експериментальні дані.
Доказана эффективность добавления овощных порошков в количестве 5 % для сохранения свежести хлебобулочных изделий, приведены экспериментальные данные. The effectiveness of adding vegetable powders in the amount of 5 % for the preservation of fresh bakery products, are given the experimental data. |
|
Date |
2012-06-13T19:58:13Z
2012-06-13T19:58:13Z 2009 |
|
Identifier |
Суха, Н. А. Вплив овочевих порошків на збереження виробами свіжості / Н. А. Суха, О. А. Білик, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 8. - С. 53-55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1417 |
|
Language |
uk_UK
|
|