Запис Детальніше

Всихання харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Всихання харчових продуктів
Усушка пищевых продуктов
Shrinkage of foods
 
Creator Масліков, М. М.
Масликов, М. М.
Maslikov, M. M.
 
Subject Харчові продукти, всихання.
Пищевые продукты, усушка.
Food products, shrinkage.
 
Description Розглянуто механізм, причини та наслідки всихання неупакованих харчових продуктів, фактори, що впливають на його інтенсівність. Наведено порядок розрахунку усушки та норми усушки для різних харчових продуктів. Розглянуті способи зменшення усушки у харчових технологіях.
Рассмотрены механизм, причины и следствия усушки неупакованных пищевых продуктов, факторы влияющие на её интенсивность. Приведены порядок расчета усушки и нормы усушки для различных пищевых продуктов. Рассмотрены способы уменьшения усушки в пищевых технологиях.
The mechanism, cause and effect of shrinkage of unpackaged foods, factors affecting its intensivity are considered. Shows the procedure for calculating shrinkage and shrinkage rate for different foods. Ways to reduce shrinkage in food technology considered.
 
Date 2012-06-14T10:29:23Z
2012-06-14T10:29:23Z
2006
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1465
 
Language uk_UK
 
Relation Холод М+Т;№3, 2006р.