Всихання харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Всихання харчових продуктів
Усушка пищевых продуктов Shrinkage of foods |
|
Creator |
Масліков, М. М.
Масликов, М. М. Maslikov, M. M. |
|
Subject |
Харчові продукти, всихання.
Пищевые продукты, усушка. Food products, shrinkage. |
|
Description |
Розглянуто механізм, причини та наслідки всихання неупакованих харчових продуктів, фактори, що впливають на його інтенсівність. Наведено порядок розрахунку усушки та норми усушки для різних харчових продуктів. Розглянуті способи зменшення усушки у харчових технологіях. Рассмотрены механизм, причины и следствия усушки неупакованных пищевых продуктов, факторы влияющие на её интенсивность. Приведены порядок расчета усушки и нормы усушки для различных пищевых продуктов. Рассмотрены способы уменьшения усушки в пищевых технологиях. The mechanism, cause and effect of shrinkage of unpackaged foods, factors affecting its intensivity are considered. Shows the procedure for calculating shrinkage and shrinkage rate for different foods. Ways to reduce shrinkage in food technology considered. |
|
Date |
2012-06-14T10:29:23Z
2012-06-14T10:29:23Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1465
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
Холод М+Т;№3, 2006р.
|
|