Запис Детальніше

Холодильне оброблення птиці та яєць

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Холодильне оброблення птиці та яєць
Холодильная обработка птицы и яиц
Chicken and eggs refrigerating
 
Creator Масліков, М. М.
Масликов, М. М.
Maslikov, M. M.
 
Subject птиця
птица
chicken
яйця
меланж
охолодження
заморожування
зберігання
яйца
меланж
охлаждение
замораживание
хранение
eggs
melange
cooling
freezing
storage
 
Description Описані сучасні технології та обладнання для холодильного оброблення м’яса птиці. Наведені рекомендовані режими охолодження, заморожування та холодильного зберігання м’яса птиці, яєць, яйцепродуктів.Описаны современные технологии и обрудование для холодильной обработки мяса птицы. Приведены рекомендованные режимы охлаждения, замораживания, холодильного хранения мяса птицы, яиц, яйцепродуктов.Modern technologies and equipment for refrigerating chicken are described. Recommendation about optimal regimes of cooling, freezing, refrigerated storage of chicken meat, eggs, egg-products are considered.
 
Date 2012-06-14T10:51:57Z
2012-06-14T10:51:57Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Масліков, М. М. Холодильне оброблення птиці та яєць / М. М. Масліков // Холод М+Т. 2007. - № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1470
 
Language uk_UK