Холодильне оброблення птиці та яєць
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Холодильне оброблення птиці та яєць
Холодильная обработка птицы и яиц Chicken and eggs refrigerating |
|
Creator |
Масліков, М. М.
Масликов, М. М. Maslikov, M. M. |
|
Subject |
птиця
птица chicken яйця меланж охолодження заморожування зберігання яйца меланж охлаждение замораживание хранение eggs melange cooling freezing storage |
|
Description |
Описані сучасні технології та обладнання для холодильного оброблення м’яса птиці. Наведені рекомендовані режими охолодження, заморожування та холодильного зберігання м’яса птиці, яєць, яйцепродуктів.Описаны современные технологии и обрудование для холодильной обработки мяса птицы. Приведены рекомендованные режимы охлаждения, замораживания, холодильного хранения мяса птицы, яиц, яйцепродуктов.Modern technologies and equipment for refrigerating chicken are described. Recommendation about optimal regimes of cooling, freezing, refrigerated storage of chicken meat, eggs, egg-products are considered.
|
|
Date |
2012-06-14T10:51:57Z
2012-06-14T10:51:57Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Масліков, М. М. Холодильне оброблення птиці та яєць / М. М. Масліков // Холод М+Т. 2007. - № 5.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1470 |
|
Language |
uk_UK
|
|