Вплив тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба
Влияние длительности замешивания теста из муки, полученной из цельносмолотого зерна пшеницы на технологический процесс и качество хлеба Effect of duration of dough from whole-wheat flour on the technological processes and the quality of bread |
|
Creator |
Михонік, Л. А.
Михоник, Л. А. Mykhonik, L. |
|
Subject |
Борошно з суцільнозмеленого зерна пшениці, хліб, показники , якість.
Мука из цельносмолотого зерна пшеницы, хлеб, показатели, качество. Whole-wheat flour, bread, parameters, quality. |
|
Description |
В статті наведено результати досліджень впливу тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба.
В статье приведены исследования влияния длительности замешивания теста из муки, полученной из цельносмолотого зерна пшеницы на технологический процесс и качество хлеба. The article presents the effect of duration of dough from whole-wheat flour on the technological processes and the quality of bread. |
|
Date |
2012-06-25T13:34:41Z
2012-06-25T13:34:41Z 2009 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1816
|
|
Language |
uk_UK
|
|