Використання ліполітичних ферментних препаратів як поліпшувачів якості макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання ліполітичних ферментних препаратів як поліпшувачів якості макаронних виробів
Применение липолитических ферментных препаратов как улучшителей качества макаронных изделий The use of lipolytic enzyme preparations as improvers quality pasta |
|
Creator |
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П. Holikova (Yevseienko), T. Лисенко, Т. Лысенко, Т. Lysenko, T. |
|
Subject |
Ферментні препарати, дозування, тісто, гідроліз жиру, макаронні вироби.
Ферментные препараты, дозировка, тесто, гидролиз жира, макаронные изделия. Enzymatic drugs, dosage, dough, hydrolysis of fat, pasta. |
|
Description |
Вивчено вплив ферментних препаратів ліполітичної дії різних виробників на хід технологічного процесу, якість макаронного тіста і готових виробів. Встановлено раціональні дозування добавок.
Изучено влияние ферментных препаратов липолитического действия различных производителей на ход технологического процесса, качество макаронного теста и готовых изделий. Установлены рациональные дозирования добавок. We studied the influence of enzyme preparations lipolytic action of various manufacturers on the progress of the technological process, the quality of pasta dough and finished products. Installed rational dosing of additives. |
|
Date |
2012-06-28T13:37:51Z
2012-06-28T13:37:51Z 2011 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1947
|
|
Language |
other
|
|