Запис Детальніше

Використання ліполітичних ферментних препаратів як поліпшувачів якості макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання ліполітичних ферментних препаратів як поліпшувачів якості макаронних виробів
Применение липолитических ферментных препаратов как улучшителей качества макаронных изделий
The use of lipolytic enzyme preparations as improvers quality pasta
 
Creator Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
Лисенко, Т.
Лысенко, Т.
Lysenko, T.
 
Subject Ферментні препарати, дозування, тісто, гідроліз жиру, макаронні вироби.
Ферментные препараты, дозировка, тесто, гидролиз жира, макаронные изделия.
Enzymatic drugs, dosage, dough, hydrolysis of fat, pasta.
 
Description Вивчено вплив ферментних препаратів ліполітичної дії різних виробників на хід технологічного процесу, якість макаронного тіста і готових виробів. Встановлено раціональні дозування добавок.
Изучено влияние ферментных препаратов липолитического действия различных производителей на ход технологического процесса, качество макаронного теста и готовых изделий. Установлены рациональные дозирования добавок.
We studied the influence of enzyme preparations lipolytic action of various manufacturers on the progress of the technological process, the quality of pasta dough and finished products. Installed rational dosing of additives.
 
Date 2012-06-28T13:37:51Z
2012-06-28T13:37:51Z
2011
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1947
 
Language other